- 29 Лис 2025
- 10
- Нікнейм адміністратора
- не знаю
- Ваш статичний ID
- 39048
- Звʼязок з Вами
- demonns6415
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я просто грав катався на ровері, мене збили на автомобілі інші гравці. Я підбігаю і прошу щоб мене підвезли(у мене був мут). Вони мене послали. Мене крашнуло через поганий інтернет. Я заходжу на точку виходу ті гравці що мене збили там стоять і говорять що я SOFT. Вони мене розстріляли і мене знову викинуло. Я стараюся зайти ще раз і у мене безкінечно грузить менюшка і не заходить(скинув скрін яка менюшка нижче). Але насправді я граю без SOFT і я є чесний гравець. Мої догадки що це через поганий інтернет останім часом. Тому вони скоріш за все подумали що я SOFT. Очікую на вашу відповідь та чекаю на розбан. Якщо ви і далі думаєте що я SOFT то прошу показати мені відео докази.
- Посилання на докази
- https://postimg.cc/qtbqcXVg
- Яке покарання оскаржуєте
- я граю без SOFT
Я просто грав катався на ровері, мене збили на автомобілі інші гравці. Я підбігаю і прошу щоб мене підвезли(у мене був мут). Вони мене послали. Мене крашнуло через поганий інтернет. Я заходжу на точку виходу ті гравці що мене збили там стоять і говорять що я SOFT. Вони мене розстріляли і мене знову викинуло. Я стараюся зайти ще раз і у мене безкінечно грузить менюшка і не заходить(скинув скрін яка менюшка нижче). Але насправді я граю без SOFT і я є чесний гравець. Мої догадки що це через поганий інтернет останім часом. Тому вони скоріш за все подумали що я SOFT. Очікую на вашу відповідь та чекаю на розбан. Якщо ви і далі думаєте що я SOFT то прошу показати мені відео докази.