Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто ЗЧС та упереджене ставлення// Розгляд тільки для NOXX

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Johny_Dior

Козак
26 Січ 2025
20
Нікнейм адміністратора
VIKA
Ваш статичний ID
31126
Звʼязок з Вами
ds - 0xtrigger
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня.
Звертаюсь зі скаргою на дії адміністратора щодо мене.
Мене було внесено до чорного списку крайму за даним відео:
https://youtu.be/AQIB1VaJFQU
Також мені було видано покарання у вигляді 120 хвилин деморгану.
Після цього протягом тривалого часу (близько 3 днів) я звертався до адміністратора з проханням пояснити причину обмежень та дати можливість нормально грати. Я не порушував правил, не ображав інших гравців і грав у звичайному режимі.
Проте:
  • мені забороняли брати участь у каптах та будь-якій крайм-діяльності;
  • за мною здійснювався постійний контроль;
  • на мої звернення я отримував відповідь, що адміністратору «лінь розбирати скарги» (можу надіслати в лс посилання на повно розмову);
  • мені фактично не дали можливості довести свою чесну гру навіть у форматі перевірки.
  • я просив у адміністратора дати певний період, але мені сказали, що я не буду ніколи грати.
Окремо зазначу,що ГА а саме NOXX повністю дозволив мені грати на проєкті, та ніяких питань та обмежень не було. Також Вікторія мені повідомили, що один із гравців (чітхантер) не бере участі у грі, однак я маю докази, що він активно грає з різних акаунтів. Це вводить в оману та впливає на ситуацію, я просив у Вікторії у разі якщо є певні сумніви зі мною, що я можу грати з стороннім ПЗ, я повідомив, що можу грати виключно проти команди з якою грає чітхантер.

Після цього, коли я все ж взяв участь у капті, мені одразу було видано чорний список крайму та покарання за кулак(120 хв)

Складається враження упередженого ставлення, оскільки:
  • обмеження застосовуються вибірково
  • відсутня можливість апеляції
  • адміністратор прямо заявляє, що не дасть мені можливості грати на сервері.
Прошу:
  1. Провести перевірку дій адміністратора.
  2. Надати чітке пояснення причин внесення мене до ЧС крайму.
  3. Розглянути можливість зняття обмежень або надання випробувального терміну.
Посилання на докази
https://youtu.be/s4QpyiE7KPE
Яке покарання оскаржуєте
ЗЧС та упередженого ставлення
q

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Зважаючи на вашу історію покарань та блокувань, які ви отримували раніше, вам була надана амністія після тривалого терміну обмежень. Зараз ви можете спокійно грати на сервері як і раніше. Але брати участь у каптах, перестрілках та інших крайм-активностях ви поки що не можете, оскільки саме в цих активностях раніше були зафіксовані порушення з вашого боку. Дане рішення було прийняте Головним куратором кримінальних організацій у межах її повноважень, тому на даний момент воно змінюватися не буде.

У вас є можливість грати далі та поступово відбілювати свою репутацію. Якщо за цей час ви покажете чесну гру без будь-яких порушень чи підозр, у майбутньому може бути розглянуте питання щодо зняття цих обмежень та повернення доступу до каптів і подібних активностей. На даний момент рішення залишається без змін.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі