Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Жалоба на Адміністрацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

bart

Козак
26 Гру 2024
10
1. Нікнейм теха: -
2. Особистий нікнейм (Discord): Bart Mateen (Stark ozzy0185)
3. Суть скарги: Коли інщі гравці бігають біля автобусів дмлять і вбивають по декілька раз підряд, я пишу адмінам в репорт скаргу, замість того щоб слідкувати за гравцями які дмлять (нас дмили 2 години) і посадити їх в деморган, адміни нам або мені відповідають "жалобу на форум" і все, а сьогодні 31.12.24 мене біля автобусів вбили 2 рази підряд один і той самий гравець, після чого я написа в репорт адміни не відповіли і не почали стежити за ним, потім він їздив за мною слідом за автобусом і кричав ненормативну лексику потім коли я його у відповідь збив на автобусі адміністратор Goos Gering посадив мене в деморган
4. Доказ: (скриншот/відео): відео невстиг запустити так як мене вбили і добили з автомата
5. Дата походження: 31.12.2024
271590_54.jpg

Sem Rikler

КТП
Керівник тех.підтримки
9 Жов 2024
481
Вітаю! Перенесено у відповідний розділ

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Розглянувши Ваше звернення, маю наступне рішення:
Стосовно Вашого покарання - адміністрація видає покарання по факту порушення, котре може зафіксувати. Якщо Ви створюєте тікет, адміністрація може лише слідкувати за людиною і в разі порушень з її боку, може винести покарання. Але більшість покарань реалізовуються через jail, котрий гравці поки не мають можливості бачити в чаті.
Рекомедую налаштувати можливість створювати відкати з подальшою публікацією скарг на форумі.

Розглянуто, бажаю гарної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі