- 29 Бер 2025
- 49
- Нікнейм адміністратора: Mona Monray
- Особистий нікнейм / статичне ід: Dmytro Castro | 16237
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): gibr1on
- Суть скарги: Предвзяте вiдношення до мене та покривання гравцiв вiд адмiнiстрацii.
Адміністратор відхилив скаргу на гравця, який проводив край дії без маски.
5.11. Усі кримінальні дії, пов'язані з використанням зброї, у яких відбувається порушення законів штату, повинні супроводжуватися використанням маски. | Demorgan 20 хвилин.
Адмінітратор вказує, що гравці можуть вчиняти кримінальні дії без маски, виключенням є викрадення. Але я відштовхуюсь від Загальних правил серверу, там де написано, що всі крайм дії пов'язані зі зброєю повинні проводитися в масці.Виняток: самооборона, раптовий IC конфлікт, у якому немає можливості надіти маску.
Нижче прикріплюю скріншот із відповіддю від Старшої адміністрації.
Інша ситуація розглянута від того самого адміністратора. Адміністратор у цій ситуації вказує, що я порушив правила ПГ. Але я спеціально дочекався доки гравець розгорнеться, щоб зробити йому постріл у спину. Гравець який не був присутній і даної РП ситуації вбив мене з метою забрати Heavy Sniper (впевнений, що він його вже продав або виставив на продаж).
Прошу вжити заходів щодо даного адміністратора. Дякую. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): В описi.
- Дата видачі покарання: 24.08.2025