Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marco Salamanka

Козак
29 Бер 2025
49
  1. Нікнейм адміністратора: Mona Monray
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Dmytro Castro | 16237
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): gibr1on
  4. Суть скарги: Предвзяте вiдношення до мене та покривання гравцiв вiд адмiнiстрацii.
    Адміністратор відхилив скаргу на гравця, який проводив край дії без маски.
    5.11. Усі кримінальні дії, пов'язані з використанням зброї, у яких відбувається порушення законів штату, повинні супроводжуватися використанням маски. | Demorgan 20 хвилин.
    Виняток: самооборона, раптовий IC конфлікт, у якому немає можливості надіти маску.
    Адмінітратор вказує, що гравці можуть вчиняти кримінальні дії без маски, виключенням є викрадення. Але я відштовхуюсь від Загальних правил серверу, там де написано, що всі крайм дії пов'язані зі зброєю повинні проводитися в масці.
    Нижче прикріплюю скріншот із відповіддю від Старшої адміністрації.

Інша ситуація розглянута від того самого адміністратора. Адміністратор у цій ситуації вказує, що я порушив правила ПГ. Але я спеціально дочекався доки гравець розгорнеться, щоб зробити йому постріл у спину. Гравець який не був присутній і даної РП ситуації вбив мене з метою забрати Heavy Sniper (впевнений, що він його вже продав або виставив на продаж).

Прошу вжити заходів щодо даного адміністратора. Дякую.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): В описi.
  6. Дата видачі покарання: 24.08.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю.
По першій ситуації, колізія в правилах стосовно маски буде усунута.
По другій ситуації, Ви отримали логічне мінімальне покарання.
Ситуація: поряд знаходяться злочинці, котрі Вас пограбували. Ви дістаєте зброю (будучи державним службовцем????) і стріляєте в одного з них. Закономірним є те, що Вас вбили. Приблизно так само сталося б і у реальному житті. Тобто, подібний вчинок був нелогічним та має протиріччя у Role Play.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі