Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Для Noxx оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Schadow

Козак
3 Гру 2025
15
Нікнейм адміністратора
James Gotti
Ваш статичний ID
30564
Звʼязок з Вами
huligan_9po
Детальний опис скарги/ситуації
  1. Звернення до головного адміністратора щодо перегляду покарання

Шановна адміністраціє,

прошу переглянути видане мені покарання у вигляді хардбану на 31 день та, за можливості, пом’якшити його або скасувати.

Конфлікт виник після того, як я подав скаргу на гравця (ID 10142), яка була задоволена. Після цього він почав писати мені в особисті повідомлення, провокувати конфлікт, ображати моїх батьків та надсилати мої особисті дані (номер телефону, згадки про місце народження), що я розцінив як тиск.

Я повністю визнаю свою провину — я не повинен був надсилати фото у відповідь, навіть якщо воно було взяте з відкритого доступу. Це була моя помилка.
    також я дуже сильно каюся.

Проте прошу врахувати обставини: гравець перейшов на особисті образи, зокрема почав писати про мого батька. Для мене це є дуже болючою темою, оскільки мій тато є військовим. Саме в цей момент я емоційно зреагував і допустив необдуманий вчинок.

При цьому:
    • я не поширював жодних конфіденційних даних;
    • фото було з відкритого доступу і не несло загрози деанонізації;
    • сам гравець провокував ситуацію та просив надіслати фото.
  2. Також прошу врахувати, що раніше за мною не було серйозних порушень або покарань, і цей випадок є винятком, а не системною поведінкою.

Я щиро шкодую про свою реакцію та визнаю, що мав звернутися до адміністрації замість відповіді на провокації.

Прошу врахувати, що порушення було здійснене під впливом провокацій і емоцій, без наміру нашкодити або розкрити особисті дані, та розглянути можливість зменшення строку покарання або його скасування.

Дякую за увагу та справедливий розгляд.
    також я приношу великий онлайн серверу коли я граю грають много людей граю по 8-14 годин на день
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/2485-8-1-%D0%97%D0%9F-30564-schadow-yakuza.23635/
Яке покарання оскаржуєте
Hard ban 31 день ||9 днів вже пройшло ||

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,092
Вітаю!
Покарання буде знято, при повторних порушеннях амністії не буде і ви отримаєте перманентне блокування.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі