Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kai Castro

Козак
20 Тра 2025
44
Нікнейм адміністратора
Azazello
Ваш статичний ID
4378
Звʼязок з Вами
brumik2.0_86491
Детальний опис скарги/ситуації
Пишу ще раз, бо вже другий раз моя скарга відміняється з формулюванням «немає звуку», і я реально не розумію, на якій підставі це вважається причиною для відміни.

У відео є чітко видно всю ситуацію, мої дії розписані текстом, вказані тайм-коди і що саме відбувалося.
Звук у даній ситуації не є ключовим доказом, тому що порушення видно візуально.

Також окремо пояснюю момент зі звуком, бо, судячи з відповіді, тут виникло непорозуміння.
У момент фіксації ситуації в мене проводилися процесуальні дії: я затримав людину, зачитував їй права, пояснював порядок дій та попереджав, що у випадку передачі інформації зі сторони затриманого можуть приїхати інші особи, і відповідальність за це буде на ньому.
Тобто мікрофон використовувався виключно по RP, а не для якихось сторонніх моментів.

Якщо адміністрації настільки принципово потрібен звук, тоді логічніше було б витребувати його зі сторони порушників, щоб послухати, що взагалі відбувалося з їхньої сторони, а не відміняти скаргу автоматично.

Повторюсь:
  1. порушення видно на відео
  2. ситуація розписана текстом
  3. відсутність або другорядність звуку не прописана в правилах як причина для відміни скарги
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B0.15597/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
-
???

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Я ж дав однозначну і чітку відповідь. Ваша скарга не підлягає розгляду. Не створюйте, будь ласка, спам на форумі та не віднімайте час інших людей.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі