Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Patrick Larkins

Козак
10 Гру 2024
37
  1. Нікнейм адміністратора: #419
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #2499
  3. Суть скарги: Карочі якщо в двух словах, адмін, а саме Alexandri Berlini, за дмив мене біля больки ( це ви можете побачити на відкаті вашого любимого адміністратора #419) після чого я як любий гравець негативно відредагував на свое дм, почав питатися чому та за що мене вбили, після чого #419 прикинувшись звичайним гравчем, почав задавати не адекветні питання та відкинув мене пермаментно за образу адміністрації чи як там. В свою чергу я не знав, що це адмін, але це не дає ему право провокувати гравців (тобто мене). Хочу за уважити, що данний адміністатор був свідком дм, та ніяк не відреагував. Після чого видавати мені перм (а же потім, поспулкувавшись з моїм адвокатом, він видав адміністратору дм на 30 хв, що є абсурдним рішенням, як для адмінстраторам) - це максимально не адекватно, видавати себе за звичайного гравця (білий нікнейм), а після чого коли по фактам на питання немає відповіді, видавати перм но да ладно. Куда ж мені я ж простий гравець, а у вас онлайн 100500+ не мені судити.
    А тепер по фактам.
    Тиць - докази, що це адмін.
    Тиць - Блата не вия'вленно.
    Тиць - На 0:09 видно, як він видає здоров'я (ну це так. може хтось не вкурсі)
    Тиць - це питання для вас, виключного ГА, ви ввжаєте це адекватно зі сторони адністатора так робити?
    Принципі від вас ГА, я адекваної відповіді і не очікую, судя по вашим відповідям на мої скарги, але це так, може ви зробите якісь адекватні висновки.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Вище
  5. Дата видачі покарання: Та вроді сьогоді

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю!

Я прибув на тікет, щоб допомогти гравцям, і певний час спілкувався з ними. У цей момент підійшли ви та попросили аптечку. Під час цього Адміністратор Alexandri Berlini випадково натиснув на тачпад, що спричинило DM. Однак вас було одразу піднято.

Після цього ви почали ображати всіх присутніх. Щоб заспокоїти ситуацію, я активував червоний нік і попросив вас припинити некоректні висловлювання. Однак ви продовжили у грубій та неприпустимій формі ображати не лише мене, а й інших гравців та адміністрацію.

Я двічі попередив вас про необхідність припинити образи, але ви проігнорували ці зауваження та продовжили порушувати правила. У зв’язку з цим я ухвалив рішення видати вам PERMANENT .

Згодом до нас підійшов ваш товариш #13476, якому було надано пояснення, що адміністратор Alexandri Berlini на той момент перебував у ролі RP-гравця. Проте ваш товариш не зрозумів ситуації, через що мною було прийняте рішення посадити Alexandri Berlini у деморган на 30 хвилин, які він повністю відсидів. Це підтверджується доказами які ви прикріпили до цієї скарги.
На рахунок того,що він робив DM в деморгані ,то скажу вам так,це не заборонено.

Щодо вашого розбану: Так, я готовий зняти вам PERMANENT , однак натомість буде видано бан на 15 діб.

Наразі очікуйте остаточного рішення від ГА / ЗГА.

Дякую за увагу!

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Після розгляду цієї скарги та перегляду відеодоказу щодо вашого спілкування з адміністратором, було прийнято наступне рішення. На адміністратора Alexandri Berlini накладено дисциплінарне стягнення відповідно до внутрішнього статуту адміністрації. Permban з вашого облікового запису буде знято та замінено на блокування на 30 днів через висловлювання, спрямовані в адрес адміністратора.
За те, як саме ви висловилися про адміністратора в цій темі -
*click*, ви отримуєте блокування Ф.А згідно з пунктом 4.1 правил форуму UKRAINE GTA 5.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі