Вітаю, шановний гравцю!
Я прибув на тікет, щоб допомогти гравцям, і певний час спілкувався з ними. У цей момент підійшли ви та попросили аптечку. Під час цього Адміністратор Alexandri Berlini випадково натиснув на тачпад, що спричинило DM. Однак вас було одразу піднято.
Після цього ви почали ображати всіх присутніх. Щоб заспокоїти ситуацію, я активував червоний нік і попросив вас припинити некоректні висловлювання. Однак ви продовжили у грубій та неприпустимій формі ображати не лише мене, а й інших гравців та адміністрацію.
Я двічі попередив вас про необхідність припинити образи, але ви проігнорували ці зауваження та продовжили порушувати правила. У зв’язку з цим я ухвалив рішення видати вам PERMANENT .
Згодом до нас підійшов ваш товариш #13476, якому було надано пояснення, що адміністратор Alexandri Berlini на той момент перебував у ролі RP-гравця. Проте ваш товариш не зрозумів ситуації, через що мною було прийняте рішення посадити Alexandri Berlini у деморган на 30 хвилин, які він повністю відсидів. Це підтверджується доказами які ви прикріпили до цієї скарги.
На рахунок того,що він робив DM в деморгані ,то скажу вам так,це не заборонено.
Щодо вашого розбану: Так, я готовий зняти вам PERMANENT , однак натомість буде видано бан на 15 діб.
Наразі очікуйте остаточного рішення від ГА / ЗГА.
Дякую за увагу!