Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Patrick Larkins

Козак
10 Гру 2024
37
  1. Нікнейм адміністратора: 228
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 2499
  3. Суть скарги:Вітаю, моя попередня скарга була відмовлена, через відсутність доказів, але в свою чергу я хочу зазначити, що я простий гравець і мене нічого не зобов'язує вести фрапс. В свою чергу коли адміністратор який видає покарання гравцеві повинен мати фрапс. Тепер я хочу роз'яснити ситуацію яка сталася зі своєї точки зору. Я находячись в ЕМС ходив з автоматом в рука, я ніяких правил серверу не порушив, якщо це комусь заважало або лякало або ще щось, мав відбутися рп процес, а сама виклик поліції, але данний адміністратор без яких-небудь попереджень посадив мене в кпз на 30 хв по причині, автомат в руках в ЕМС (або якось так, не пам'ятаю дослівно). Після чого опинившись в кпз у мене в руках був автомат, сховати чи що небудь більше зробити я не міг (не має такого функціоналу), я там був один і просто собі стріляв, але данний адміністратор стояв в інвізі, і я його розстріляв та він сильно обідився і видав мені 2 варна по причині дм зз і я отримав блокування за 3 варна. При тому, що я ніякого гравця не вбив, ніякого рп не зірвав, і більше нікого в кпз не було, тому я ще нікому й не нашкодив. Адміністратор являється нон рп гравцем, тому до чого тут дм зз? Я так і досі не зрозумів. Також хочу наголосити, що данний адміністратор займає високу посаду, а саме зга і він повинен подавати приклад іншим адміністраторам, але він цього не робить, тому що він не знає правил серверу. Це вже друга ситуація, особисто за мною, коли цей адміністратор показує себе, як людина яка не знає правил серверу. Прошу донести до даного адміністратора банальні речі, що він не може собі робити, що хоче та видумувати якісь не існуючі правила.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата видачі покарання: вчора

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Головний адміністратор розгляне скаргу найближчим часом.
Додатково прошу врахувати, що в даній скарзі присутнє порушення правила 3.6 ЗП, а саме:
3.6. Забороняються образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Зі сторони адміністрації порушень не було виявлено, ви неадекватно висловлювались в сторону адміністрації. Також хочу зазначити що у Вас дуже багато систематичних порушень правил серверу за короткий проміжок часу. Тому блокування на 7 днів це доволі м'яке покарання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі