- 26 Жов 2024
- 16
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Mia Morales ( #sonfree3.0)
4. Суть звернення:
Вітаю, Пане Noxx та Sem Rikler !
Прошу вас, розглянути цю тему, та надати шанс для продовження розвитку на проєкті та проявити себе.
На другому проєкті (UKRAINE GTA), я отримала ЧСП влітку. Обговоривши з людиною, яка видала мені покарання, вона відмовилась мені його оскаржувати. До сих пір, я пробую вияснити і оскаржити його. Я буду і далі пробувати.
Раніше, до відкриття цього проєкту я була тестером, мені пропонували стати адміністратором, але я відмовилась. На початку літа, я почала активно грати в UKRAINE GTA 5, та хотіла показати себе з кращої сторони, допомогти та встати на більш високі посади, щоб, Керівництво зрозуміло, що я можу виправитись.
Місяць тому, я писала Noxx з приводу адміністрації, але мені відмовили та обґрунтували причину. Але ніякого ЧСА не було. Зрозумівши, я продовжувала грати на проєкті, розвиватися, тому і написала Senior Moderator`y Sem Rikler з приводу Модератора. Я хотіла стати на посаду Модератор дискорду, щоб далі показувати свої здібності. Він сказав, що поки вільних місць нема, але якщо буде, він мене покличе на обдзвон.
Через приблизно місяць, позавчора, я написала знову, спитавши за модератора. І тоді я взнала за ЧС.
Прошу вас оскаржити ЧС Модератора, та дати змогу проявити себе далі і внести вклад в сервер.
Якщо в мене є ЧС адміністрації, прошу його також оскаржити, чи просто надати відповідь як його оскаржити (сказати причину відмови)
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: 18.10.25