Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
9 Жов 2024
2
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім’я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: maks_almazov
4. Суть звернення:

Вітаю!

З моменту мого занесення до Чорного списку Технічної підтримки минув майже рік. За цей час я неодноразово переосмислив свої минулі дії та зробив для себе відповідні висновки.

Я не просто кажу, що змінився — протягом цього часу я намагався довести це своїми діями. На 03 сервері МТА я займав керівні посади у фракціях, працював на посадах лідера та заступника, займався розвитком фракцій, та виконував свої обов’язки без порушень. Також за цей час я отримав чимало нового досвіду в роботі з людьми, навчився більш відповідально ставитися до своїх обов’язків, приймати виважені рішення та спокійніше реагувати у різних ситуаціях. Усі свої сили я спрямовував на те, щоб повернути довіру та показати, що можу відповідально ставитися до будь-якої посади.

Я повністю розумію, чому свого часу було прийняте рішення занести мене до ЧС. Не намагаюся виправдати свої минулі помилки чи перекласти відповідальність на когось іншого. Навпаки, визнаю їх і розумію, що саме вони стали причиною втрати довіри.

Саме тому звертаюся до вас із проханням дати мені ще один шанс. Я готовий знову почати з нуля та довести не словами, а своїми діями, що зробив правильні висновки. Якщо мені буде надана така можливість, я докладу максимум зусиль, щоб виправдати вашу довіру, сумлінно виконувати свої обов’язки та більше не допускати помилок, через які опинився у Чорному списку.

Буду щиро вдячний, якщо ви розглянете моє звернення та дасте мені можливість довести, що я дійсно змінився.

5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: -

Daniil Perets

Мл.Адміністратор
6 Гру 2024
169
Вітаю.

Передано керівництву на розгляд, відповідь буде надана протягом 3-х робочих днів. У разі необхідності — строк розгляду може бути довшим.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі