Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vladosik Snipes

Новий гравець
24 Лис 2024
2

1. Нікнейм адміністратора: Buffalo

2. Особистий нікнейм / статичне ід:
25746

3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
Discord - snypik_1

4. Суть скарги:

Вітаю.

Хочу звернутись із проханням про повторний перегляд моєї скарги, яку розглядав адміністратор
Buffalo. Я обурений тим, що все зводиться до фрази «не видно Static гравця» - і на цьому крапка.

Я подав скаргу на гравця, який навмисно вбив мене з відстані. Це чітко видно на доказах, які я надав. Після смерті система показала причину
«Падіння», і це вже не моя провина, що гра відображає саме так. Я двічі попросив глянути логи, адже саме там можна чітко побачити, хто саме наніс мені смертельне ушкодження в цей момент.

Я надав докази, вони є, і їх можна зв’язати з логами, щоб винести справедливе рішення. Чому це не було зроблено - для мене незрозуміло.
Невже розгляд скарги має виглядати так:
«не видно - значить проблем немає» ?

Це виглядає як ігнорування очевидного факту та небажання виконати повноцінну перевірку.

Прошу повторно розглянути мою скаргу, перевірити логи за вказаний час і прийняти об’єктивне рішення.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю.
Головний адміністратор розгляне Ваше звернення найближчим часом

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,169
Вітаю!
Адміністратор розглянув скаргу вірно так як не видно статичний ID гравця ми не можемо видати покарання. Ми не шукаємо по логам хто кого вбив та хто шо порушив, скарга розглядається чисто по вашому відеодоказу а не логування сервера та дії гравця.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі