- 4 Січ 2025
- 40
- Нікнейм адміністратора: Звертання до Га/ Noxx
- Особистий нікнейм / статичне ід: 1523
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Tg: Only_judo | Ds: Vladick2.0
Для початку розберемося з покаранням. Ситуація де була перестрілка в ЗЗ, Після чого затримали та посадив у машину. Після чого відбіг підняти напарника, приходжу бачу затриманого нема передвиляюсь відкат посадило в машину зліва.
червоний порш з такими то номерами які є зафіксовані. Авто знаєм, номера + водія на око бачили, приблизно як він виглядає бачимо. На боді-камері можна взагалі роздивитись. Поїхали за ним побачили номера порш, водія, та людину яка співпадає за всими критеріями до затриманого в зеленому окулярах ітд. скла у громадянина не було, Тонювання також. Також у пасажира були руки заспиною та карабін за плечем. Це все видно і по РП і як хочете. Вийшли з авто сказали "Ооо, це наш підозрюваний!" Це звісно затриманий але це не до суті. Він утікав також сховував злочинця. Був відкритий вогонь по колесам увага: По колесам! Після чого ми наздогнали їх. Коли наздоганяли його він порушив МГ. Я зупинившись тулуб назад беру спец-засіб тайзер та прицільно застосовую його. Затриманий випадає. Після чого я беру його в каданки.
Питання: Які порушення були скоєні від сторони FIB?
Максимум було порушення стадій застосування сили, і то це треба ще і доказать бо злочинці тікали дай боже, а це є привід відкрити вогонь по колесам.
Якщо ви вважаєте що НРП тайзер був? РП - Роле Плей гра як реальне життя. Системно тайзер добиває до пяти метрів, я зупинившись коли не було скла ні у мене не було взагалі скла ні у нього прицільно його випулюю. (адміністрацію також питав, сказали держ службам можна викидувати.) Знайшов теж я його по РП. Взнав шо це він теж по РП. То за що мені дали WARN? За те що ми FIB даємо як ви називаєте медіум РП?
А якщо тайзер, то питання чому прийняли скрагу якщо вона від третього лиця??? А якщо ви вважаєте РП процес порушенням дуже тяжким, і його можна прийняти і від третього лиця, то чого ж ви не прийняли leave RP від третього лиця? Чи лів рп це вже норма для нашого серверу? Ніхто не може цьому заподіяти всім всеодно на паравила. Але коли ми пробуємо якось заподіяти то нас відкидують ще так, що це було навіть не порушення. А ось посилання на скаргу - Посилання
Але я всеодно не розумію якщо ви будете приймати такі скарги то для чого Процесуальний кодекс, Прокуратура, Суди. Які б зардістю прийняли цю скаргу і можливо б виявили Порушення стадій застосування сили.
Нам і так перекрили всі можливі входи та виходи, були і так пуши ПД, ДМ, ДМ ЗЗ, наразі нам ще й прибрали карабіни МК2. Треба вивчити Процесуальний, Кримінальний, Етичний, Трудовий, Статути. Нам треба якось затримувати людей з їхніми ДМ ЗЗ, Лів РП, Пуш ПД, Багоюзами і так можна до ранку перераховувати, Патруль наш убрали, офіційно патрулювати ми не можемо, Адвокатів треба перепровіряти, від них дефатися об'яснять їм все треба, бо хто ж уче законку правильно, той хто затримує, Нам треба ще й від його друзів яким наплакали в діскорд що їх затримали відбиватися, а якщо від нашої сторони якийсь самий малий косяк, то нас зразу, задушить питаються, уволить, Нам треба соблюдать всі правила серверу, та не порушувати але якщо ми відповідаємо порушенням на порушення це рахується порушенням від нас. Потім залітає якийсь міський прокурор каже отпусти ітд. А за ними хто буде слідкувати? правильно ніхто. Наразі саме взаємодії адміністрації та гравцями немає. Є тільки таке, що коли хочеш підняти РП і робиш все по РП думаєш зараз в суд зальють, і знову догана чи інше покарання і тут тобі замість РП вирішення конфлікту вліплюютб ВАРН за НОНрп. Сподіваюсь ви прочитаєте цей достатньо великий текст та зміните свою думку по поводу мого покарання. З повагою Vlad Proshaev #1523
Рахуйте це як оскарження.