Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mona Banshee

Отаман
13 Гру 2024
387
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Bella Blackwood #1738
  3. Суть скарги: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/Для-Га-та-ЗГА.2923/ Щодо відповіді на мою скаргу , є декілька моментів , які для мене занадато підозрілі та неправдиві : 1) Коли гравцю видали покарання , в чаті гри не було написано , що гравець отримав покарання . 2) Як гравець міг отримати амністію , якщо жодного повідомлення на форумі з вибаченням або оскарженням не було ? Як варіант гравець поза форумом мав звязки з адміністрацією , а це вже підозра на блат з боку адміністрації . 3) Чому гравець 8260 сказав мені , що це його другий акаунт , але не признався , що це аміністія ? Або дизінформацію несе адміністатор , щодо амністії , або гравець , або в оману вводять двоє , а це уже друга підозра на блат та змову. 4) Фраза адміністратора "збереження лампової атмосфери на проєкт" має під собою контекст того, що будь який гравець може без причини ображати інших , вбивати і загалом порушувати правила проекту, а потім після вибачення , адміністрація буде знімати усі покарання. 5) Якщо адміністрація уважно слухала фрапс з моєї скарги , там чітко чути фразу "съебись *********************************** из жизни", тобто Ви хочете сказати , що людина бажаючи смерті іншому гравцю , може просто попросити вибачення та отримати аміністію ? А також отримати бенефіти від адміністрації , тим що адміністратор , повідомляє моє місцезнаходження та телепортує гравця до мене , задля вибачень. Я чудово розумію , те що проект новий , конкуренції на ринку багато та розробники намагаються будь яким чином втримати якомога більше гравців на сервері , але тим самим ви даєте волю гравцям , які систематично порушують , не відсиджувати терміну покарання , тим самим втрачаєте гравців , які дотримуються правил. І згодом ви втратите адекватних гравців і залишиться , так скажеш та сама "лампова атмосфера".
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата видачі покарання:-

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Відповідь надана в попередньому зверненні. Гравець відбув покарання 2 дні і 4 години за свій вчинок.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі