Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
  1. Нікнейм адміністратора: ГК Головний куратор госс структур
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:19967
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги: мене співробітник фіб затримав та посадив все було по рп ніяких порушень все відвезли мене в лспд посадили так добре потім приходе лідер та його співробітники почали мені казати що я ніхто на даному сервері щоб мені когось кликати та почали говорити не пристойні речі я подав скаргу на гравців котрі мене принижували даний адміністратор марія громова відмовила оскільки не було повного відкату я пере подав скаргу та чикаю відповідь але дана скарга не про це я був заступником лідера в банді Вагос після цього скандалу де мене об матюкали а я не стримався і теж об матюкав лідера фіб він скинув скріншот ГК госс чі ГК крайм де тільки я принижував його і по просьбі ГК Госс мене зняли і сказали поставити на 4 ранг без возможності ставати више на ранги мені цікаво якого біса адміністрація в лазе в банду де є лідер і командує всім составом тоді навіщо ставити лідера якщо є адміністрація і я прошу надати чітку відповідь по поводу цієї ситуації тому що якщо адміністрація буде покривати всі свої друзів та свою фракцію то на даному сервері буде мало гравців і сервер помре тому я прошу взяти всіх адміністратору під строгий контроль і в особисті я можу ще дати докази де мені сказав лідер хто і що кому було сказано щоб мене зняли
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://youtu.be/MPexiuEyTpQ відео затримання
  6. https://youtu.be/mohAoqPjwCU відео приниження
  7. Гк сказав лідеру щоб мене зняли без вагомої причини за таке можно було просто видати мут оскільки із моє сторони порушеня та із сторони фіб
  8. Дата видачі покарання:27.08.2025

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Переглянув надані Вами докази.
Хочу почати з того, що з самого початку ситуації Ви почали порушувати правила серверу, особливо правила Role Play сценарію. Дії співробітника фіб з точки зору процесуального кодексу не є ідеальними, але і не є критично невірними. Стосовно Ваших слів у скарзі про те, що Вам сказали, наче Ви ніхто на сервері - це не відповідає дійсності. Вам пояснили, що причин для виклику прокурора немає. Стосовно порушень із образами, вони були рівнозначними з обох боків.
Стосовно посади і рангу. Головний Куратор Crime слідкує за атмосферою та ігровим процесом у кримінальних структурах. Посада заступника лідера є майже рівнозначною по обовʼязкам та відповідальності. Мова йшла про те, що Ви не маєте займати посаду, про ранг мови не було, на скільки мені відомо.

Не порушуйте правила серверу, дотримуйтесь RP логіки та сценаріїв.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі