Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Для ГА/Не згідний з рішенням ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Migel Morris

Новий гравець
10 Тра 2025
3
Нікнейм адміністратора: Azazello
Особистий нікнейм / статичне ід: Migel Morris/18065
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): t_kamado
Суть скарги: Мною було подано скаргу на ст. Адміністратора D.Liquid про те, що він проігнорував тікет, а коли я вийшов з гри, закрив його. Заступник ГА взяв на розгляд і виніс наступний вердикт (посилання на скаргу прикріпив нижче). Якщо ГАРНО І УВАЖНО ПРИДИВИТИСЬ НА СКРІН, то чітко видно що 04:15 я відкрив тікет, 04:16 відповід адміністрації, на тікет, 04:18 та 04:22 запитання від мене адміністрації на які я так і не отримав відповіді, і вже через годину після пого повідомлення, о 05:21 тікет був закритий. Через годину! За такий проміжок часу проблема 100 разів вже не актуальна. І звісно я вийшов із гри бо відповіді я так і не дочекався. Також якщо є змога переглянути в який період часу я був онлайн, перегляньте. Прошу перерозгдяду скарги Головним Адміністратором.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/Ст-Адмін-поклав-прибор-на-тікет.5791/#post-20633
Дата видачі покарання: 13.05.2025

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
З адміністратором було проведена бесіда, на жаль даний адміністратор працював цілу ніч і вже на ранок людський фактор зіграв своє. Приносимо вибачення за незручності.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі