Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Для ГА/ЗГА | ГК Crime Metthew Reiss

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Sage

Шановний гравець
4 Січ 2025
50
Скарга на адміністратора: ГК Crime Metthew Reiss
Моя ім'я: Andrii Sage #10127
Для зворотнього зв'язку мій ДС: wolfensage_

Суть скарги: 01/09/2025, Ми в складі LSPD проводили посилений патруль в гетто, було багато перестрілок, але ситуація зайшла в край коли під час втечі гравці почали втекати на титульну(Що є заборонено правилами проекту), але ми всім складом людей приїхали до титулу баллас, де почалась перестрілка, уточнюю ДО ТИТУЛУ, якщо бути точнішим, то прилегла територія до титулу. Під час всього всього за цим спостерігав адмін Буффало.

Сьогодні зранку ми отримали покарання СК, з моїм багаторічним досвідом РП, СК - Спавн Кілл, тобто якщо ситуація була так, що ми доганяли злочинців, вони приїхали до титулу, та відкрили по нам вогонь, далі ми стріляли у відповідь, то це аж ніяк не може бути СК.
Я особисто вбив людина на прилеглій території, але отримав покарання WARN CK.

Далі я звернувся до адміністратора, для вирішення ситуації, але розмова не вдалась, тому що видно інтерес в одну сторону, також я сказав що не можу знайти скаргу, щоб подати апеляцію, на що отримав відповідь, що скарги не було, а покарання було видано по "Відкату".

В моєму розумінні, як мені сказав вище сказаний адміністратор, що це ГРУБЕ порушення, отже грубе порушення потрібно розглядати зі всіх сторін, а дана скарги просто глягулась одним оком, та варни полетіли направо та наліво.

В любому випадку СТРІЛЬБА ДОЗВОЛЕНА У ВІДПОВІДЬ!. ЦЕ НЕ МОЖЕ ВВАЖАТИСЬ ЗА СК!!!

Докази покарання:
20250902132747_1.jpg

Дата видачі покарання: 02/08/2025

Прошу перегляну скаргу не ангажованого адміністратора.

При необхідності відеодоказ з моєї сторони:
- Відкриття вогню: 0:23
- Вогонь по людині біля якої вівся вогонь: 1:01, але я побачивши що це не той припинив
- Вогонь по людині яка відкрила вогонь по мені: 1:36, иа вбивство за межами титулу. (І якщо не помиляюсь то ця людина не відноситься до банди баллас)

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Беру на розгляд. Протягом завтрашнього дня надам відповідь

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Звʼяжіться зі мною в телеграм

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Варни будуть зняті у:
1. 2841
2. 9783
3. 1375
4. 10127
5. 14324

В подальшому, будь-які дії, схожі на рейд, санкціонуйте в прокуратурі/суді для запобігання неоднозначних ситуацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі