Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stas93321

Козак
19 Тра 2025
5
  1. Нікнейм адміністратора:Jeri Sage
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Stasik Katana#6515
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ТГ-@stase_0002
  4. Суть скарги:
  5. Хочу подати прохання про амністію за порушення правила 1.10 – Використовувати вразливості системи та баги – заборонено. | WARN / Ban 3–30 днів / HardBan 3–30 днів / Permban.

Я не мав наміру порушувати правила чи якось заважати ігровому процесу. У той момент я дивився стрім Артура Вернона, і, оскільки ми добре спілкуємось, приїхав просто допомогти, бо побачив, що його ситуація виглядає непросто. Я ні в який спосіб не хотів заважати, використовувати вразливості чи порушувати баланс гри.

Якщо мої дії виглядали неправильно — прошу вибачення. Надалі подібного не повториться, і я готовий дотримуватись усіх правил сервера та поводитись максимально коректно.

6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):https://u.ua/d/3x2g4JY/
  7. Дата видачі покарання:30.10.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. В описі досі відсутній опис того, що Ви порушили і чому

Stas93321

Козак
19 Тра 2025
5
Дивіться я не хотів не як руїнити я дивився артура вернона стрім ми з ним дуже гарно спілкуємося я просто приїхав бо побачив що його тулять я приїхав помогти і коли приїхав вони вже того тіпа кафнули після чого я підїхав то автівки і вони мені посадили затриманого,я не хотів ні як щоб вони мені його там посадили я просто приїхав, і далі мені адміністратор видав бан за 1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Гаразд. Можете продовжити гру. не порушуйте

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі