Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Декілька пропозицій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Snoop Vexaro

Козак
24 Кві 2025
6
примітка: Одразу вибачаюсь, якщо продублював якусь з цих тем, але це наболіло.

Фікси:
1. Прошу поправити взаємодію кнопки "Е".
Дуже добре та чітко видно, коли ви збираєте гриби, ваш гравець: то біжить, то перепригує, то робить якісь ривок, то оббігає (Коротше кажучи танці біля взаємодії).
Повинно бути: Натиснув поруч букву "Е" в тебе фріз і ти починаєш одразу в анімації збирати, а тут плавне занурювання вводу із відчуттям, що в тебе пінг кудись доїзжає.
2.
Спав напів пошкодженого транспорту "Без шин".
Періодично коли ви спавнете трішки побиту тачку, ви можете заспавнити її без колес (Хоча до цього ви були на колесах, систематично десь дописуються пошкодження і видається спавн тачки без шин). Зачасту в мене це відбувалось на самій верхній парковці, нещодавно в мого друга на 1-ій парковці. Я нажаль не можу цей момент зафільмувати та надати, або забуваю, або просто в той момент все ок, це 50/50...

Пропозиції:
1. Систему Сімей.
Я думаю у вас вже є якась думка і свої погляди, але хотілось дізнатись, коли планується дана система.
Адже сюди можна додати безліч цікавих речей: Війни за бізнеси / Прокачування різного характеру своїх сімей / Сім'ї фармери - Сім'ї бойові / та безліч іншого.
Ідей дуже багато на дану тематику, але поки не розумію від чого відштовхуватись та чи взагалі плануєте і коли.

2. Більше активних речей.
У вас в МТА є дуже чудова система пошуку скарбів, я би навіть підкреслив дуже топова штука пошуку по картинках, місце для скарбів. - Хотілось би таке, тут.
Також, хотілось би Крафт (Окремо напишу в №3 пункті).
Якщо у вас є вже початкові роботи, чи можна їх покращити? Тобто, додати зерна та зробити оренду якихось полів / тощо.
Якщо у вас є каменярі, то створити додаткові копальні із залучення навичок.
Ну і так далі.

3. Крафт і система крафту.
Це більше відноситься до фарму, я знаю до прикладу у нелегалів є свої крафти типу Притона і так далі, в Держаків не знаю (Але можна було щось типу крафту набої / пігулок / зброї тощо... ).
А ось мені більше цікавлять такі речі:
Є миючі засоби та пляшки, створити місце взаємодії, в якому при тривалому часі ви очистили пляшки і тепер можете на ринку продати очищені пляшки.
А якщо у вас немає такого бажання, то здайте на смітник.
Є до прикладу Акумулятори / Двері / Кастрюлі... Надайте місце для взаємодії, до прикладу Плавка, де будуть метал плавити і можна виготовити кузов, який в подальшому можна буде продати для покращення автомобіля / тощо.
І таким чином буде і фарм і більше цікави речей.

На останок, є багато іще цікавих ідей, цікавить фіт-бек чи є сенс в цих пропозиціях
чи у вас свої погляди і немає сенсу пропонувати цікаві речі.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Більшість з цих пропозиції вже присутні в грі. Дякуюємо за ваше звернення.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі