Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Декілька пропозицій щодо покращення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sadie Klimov

енергійна
26 Жов 2024
16
Вітаю, шановні Читачі, Розробники та Керівництво серверу!
Сьогодні, гравши на сервері виникли деякі проблеми та появились ідеї, які би хотілось обговорити саме тут.

І пропозиція
Добавити батарейку чи акумулятор

В мене є електричний мотоцикл. (Який можна вибити в батлпасі) і я десь біля місяця не грала на проєкті, і коли я зайшла у гру , заспавнила транспорт побачила що в мене нуль заряду. Подвинути сам транспорт до зарядної станції - неможливо. Написавши адміністраторам із запитанням - що робити в такому випадку, мені відповіли: Зверніться до механіка.
Часто буває, що механіка зовсім нема і чекати приходиться довго. Я викликала механіка і він приїхав аж через 25 хвилин. Мені повезло.
А якщо хтось інший викличе механіка, і не дочекається, а мотоцикл чи автомобіль немає заряда, як рухатись ?
Пропоную добавити батарейку чи запасний акумулятор, який дає хочаб 20% заряду, щоб легше було доїхати до самої зарядної станції і зарядитись повноцінно. А в магазинах 24/7 продавалось. Легко та зручно.

ІІ пропозиція

Не знаю чому, але в мене чудом пропали права на легковий автомобіль. Пришлось перездавати. До того моменту як я приїхала і розпочала іспит не лагало. Все плавно йшло. Як раптом, під'їджаючи но місць там де проводяться битви (між бандами) почало лагати. Можливо якийсь баг чи то тільки в мене - не знаю точно. Але якщо якийсь баг - раджу пофіксити. Із за цих лагів я не встигла приїхати завчасно до автошколи та перездавала 2 рази іспит тративши гроші. Не дуже зручно коли ти тратиш знову гроші на іспит, пропоную прибрати це, чи просто зробити на пів ціни нижче по причині "Перездача".

ІІІ пропозиція

Вимкнути автоматичне радіо в машині. Чомусь сідаю в мотоцикл і також грає радіо, хоча по факту не повинно. НЕ дуже зручно сідати в транспорт якщо торопишся, так треба йцще виключати радіо. Пропоную зробити функцію , шо можна автоматично вимкнути чи вмикнути радіо, при потребі.

Більше такових пропозицій немає, шановні Читачі прошу, якщо у вас є доповнення напишіть їх , та якщо згодні також.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Щодо батареек для елетро транспорту ми додавати не будемо, адміністратор відповів правильно щоб ви викликали механіка так як це є РП процесом. Щодо того що у вас лагає в деяких місцях то ми кожен день працюємо над оптимізацією, але є фактори які також залежать від вашого ПК. Радіо в автомобілі щоб було автоматично вимкнуто ми також на жаль прибрати поки це не можемо але не виключаємо що зробимо це в майбутньому.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі