Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Дали невірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Slavonpakimon

Новий гравець
9 Чер 2026
1
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
19835
Звʼязок з Вами
Discord Viacheslav05759
Детальний опис скарги/ситуації
Сьогодні я вирішив виставити свій рюкзак дракончик на продаж, я виставив його за 5.4кк, потім я відійшов від комп’ютера і приходжу назад і бачу що мені написали в СМС те що готові забрати його за 5кк (на той момент я не знав що це був адмін), я погодився з пропозицією ціною і виставив рюкзак за 5кк. Минув час, але його ніхто не купив і я вирішив зайти назад в СМС і бачу що мені написали що пропозиція не актуальна і те що він вже забрав за 5.3ккк. І після цього у мене емоції взяли верх і я написав тоді «йди н***й ***********************************», і після цього повідомлення адміністратор Akio Meyer телепортував мене на кришу і почав погрожувати мені по типу: «ти знаєш кому ти написав це повідомлення? Я тебе забаню, я адмін», і сказав щоб я вибачився перед ним. Я послухався і вибачився, ну після цього він не дав мені мут на 180, а дав бан через 4.63п.
Посилання на докази
https://youtu.be/P729Fod6d9w?si=w1SonSc2oRViD0o_
Яке покарання оскаржуєте
Бан один день
1.Ім'я адміністратора Akio Meyer
2.Мій статичний ID #19835
3.Зв'язатися зі мною можна через discord viacheslav05759

4.Сьогодні я вирішив виставити свій рюкзак дракончик на продаж я виставив його за 5.4кк потім я відійшов від комп'ютера і приходжу назад і бачу що мені написали в CMC те що готові забрати його за 5кк (на той момент я не знав що це був адмін) я погодився з пропозицією ціною і виставив рюкзак за 5кк минув час але його ніхто не купив і я вирішив зайти назад в CMC і бачу що мені написали що пропозиція не актуальна і те що він вже забрав за 5.3ккк і після цього у мене емоції взяли верх і я написав тоді йди н***й *********************************** і після цього повідомлення адміністратор Akio Meyer телепортував мене на кришу і почав погрожувати мені по типу ти знаєш кому ти написав це повідомлення я тебе забаню я адмін і сказав щоб я вибачився перед ним і я послухався і вибачився ну після цього він не дав мені мут на 180 а дав бан через 4.6зп Підсумовуючи, я не згоден із покаранням і хотів би, щоб мені видали мут. Також прошу зняти адміністратора Akio Meyer з посади адміністрації.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,202
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Не варто в скаргах писати неправду, я бачила відеодокази з сторони адміністратора. Додатково получете блокування на 3 дні за порушення правила 3.6 ЗП.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі