- 9 Чер 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 19835
- Звʼязок з Вами
- Discord Viacheslav05759
- Детальний опис скарги/ситуації
- Сьогодні я вирішив виставити свій рюкзак дракончик на продаж, я виставив його за 5.4кк, потім я відійшов від комп’ютера і приходжу назад і бачу що мені написали в СМС те що готові забрати його за 5кк (на той момент я не знав що це був адмін), я погодився з пропозицією ціною і виставив рюкзак за 5кк. Минув час, але його ніхто не купив і я вирішив зайти назад в СМС і бачу що мені написали що пропозиція не актуальна і те що він вже забрав за 5.3ккк. І після цього у мене емоції взяли верх і я написав тоді «йди н***й ***********************************», і після цього повідомлення адміністратор Akio Meyer телепортував мене на кришу і почав погрожувати мені по типу: «ти знаєш кому ти написав це повідомлення? Я тебе забаню, я адмін», і сказав щоб я вибачився перед ним. Я послухався і вибачився, ну після цього він не дав мені мут на 180, а дав бан через 4.63п.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/P729Fod6d9w?si=w1SonSc2oRViD0o_
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан один день
1.Ім'я адміністратора Akio Meyer
2.Мій статичний ID #19835
3.Зв'язатися зі мною можна через discord viacheslav05759
4.Сьогодні я вирішив виставити свій рюкзак дракончик на продаж я виставив його за 5.4кк потім я відійшов від комп'ютера і приходжу назад і бачу що мені написали в CMC те що готові забрати його за 5кк (на той момент я не знав що це був адмін) я погодився з пропозицією ціною і виставив рюкзак за 5кк минув час але його ніхто не купив і я вирішив зайти назад в CMC і бачу що мені написали що пропозиція не актуальна і те що він вже забрав за 5.3ккк і після цього у мене емоції взяли верх і я написав тоді йди н***й *********************************** і після цього повідомлення адміністратор Akio Meyer телепортував мене на кришу і почав погрожувати мені по типу ти знаєш кому ти написав це повідомлення я тебе забаню я адмін і сказав щоб я вибачився перед ним і я послухався і вибачився ну після цього він не дав мені мут на 180 а дав бан через 4.6зп Підсумовуючи, я не згоден із покаранням і хотів би, щоб мені видали мут. Також прошу зняти адміністратора Akio Meyer з посади адміністрації.
2.Мій статичний ID #19835
3.Зв'язатися зі мною можна через discord viacheslav05759
4.Сьогодні я вирішив виставити свій рюкзак дракончик на продаж я виставив його за 5.4кк потім я відійшов від комп'ютера і приходжу назад і бачу що мені написали в CMC те що готові забрати його за 5кк (на той момент я не знав що це був адмін) я погодився з пропозицією ціною і виставив рюкзак за 5кк минув час але його ніхто не купив і я вирішив зайти назад в CMC і бачу що мені написали що пропозиція не актуальна і те що він вже забрав за 5.3ккк і після цього у мене емоції взяли верх і я написав тоді йди н***й *********************************** і після цього повідомлення адміністратор Akio Meyer телепортував мене на кришу і почав погрожувати мені по типу ти знаєш кому ти написав це повідомлення я тебе забаню я адмін і сказав щоб я вибачився перед ним і я послухався і вибачився ну після цього він не дав мені мут на 180 а дав бан через 4.6зп Підсумовуючи, я не згоден із покаранням і хотів би, щоб мені видали мут. Також прошу зняти адміністратора Akio Meyer з посади адміністрації.