- 15 Вер 2026
- 1
- Нікнейм гравця
- #25076 -Victor Defianto , іншого #41422 не бачу.
- Статичний ID гравця
- #25076 та #41422
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- https://t.me/honcharuk_km
- Суть скарги
- ДМ на постійній основі+ постригли
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 00:01 - 00:45
я просто стояв , гравці ІД 142 (#41422) та ІД 252 (#25076) вивезли мене , розстріляли , а також постригли. Потім перешкоджали медпрацівникам мене лікувати.
Звертаю увагу, що скарги на гравця ІД 252 (#25076) робились неодноразово (тікет 449184 наприклад) - його вже садили в тюрму, а іншим разом (він без причини давив мене на СТО) сказали краще залити відео на форум, що я і роблю. Сссилку на відео додаю - встиг записати вже саму кінцівку відео, проте там і по голову можна зрозуміти, що вони зробили.
Звертаю увагу, що скарги на гравця ІД 252 (#25076) робились неодноразово (тікет 449184 наприклад) - його вже садили в тюрму, а іншим разом (він без причини давив мене на СТО) сказали краще залити відео на форум, що я і роблю. Сссилку на відео додаю - встиг записати вже саму кінцівку відео, проте там і по голову можна зрозуміти, що вони зробили.