Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

reliamix

Новий гравець
20 Чер 2026
1
Нікнейм гравця
невідомо
Статичний ID гравця
#4555 і #4824
Ваш нікнейм
Oleg Avangard
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Діскорд TXPA
Суть скарги
Добрий день. Хочу подати скаргу на двох гравців за порушення правил RP.

Суть ситуації:
Ми спокійно їхали по своїх справах, після чого до нас почала приставати невідома машина. Гравець з цієї машини почав щось питати, але ми продовжували відігравати RP та не відповідали йому. Через деякий час під’їхав, як я зрозумів, його друг, після чого вони почали нас підрізати.

Після цього обидва гравці без адекватної причини відкрили по нам вогонь та розстріляли нас, а також пошкодили нашу машину.

Усі фрагменти ситуації та порушення зафіксовані на відео, яке додається до скарги.

Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів щодо цих гравців.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
0:55
1. невідомо
2. #4555 і #4824
3. Oleg Avangard
5 Діскорд TXPA
6.
Добрий день. Хочу подати скаргу на двох гравців за порушення правил RP.

Суть ситуації:
Ми спокійно їхали по своїх справах, після чого до нас почала приставати невідома машина. Гравець з цієї машини почав щось питати, але ми продовжували відігравати RP та не відповідали йому. Через деякий час під’їхав, як я зрозумів, його друг, після чого вони почали нас підрізати.

Після цього обидва гравці без адекватної причини відкрили по нам вогонь та розстріляли нас, а також пошкодили нашу машину.

Усі фрагменти ситуації та порушення зафіксовані на відео, яке додається до скарги.

Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів щодо цих гравців.
7 . https://www.youtube.com/watch?v=4BYTggRilW0

Угорі