- 20 Чер 2026
- 1
- Нікнейм гравця
- невідомо
- Статичний ID гравця
- #4555 і #4824
- Ваш нікнейм
- Oleg Avangard
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Діскорд TXPA
- Суть скарги
- Добрий день. Хочу подати скаргу на двох гравців за порушення правил RP.
Суть ситуації:
Ми спокійно їхали по своїх справах, після чого до нас почала приставати невідома машина. Гравець з цієї машини почав щось питати, але ми продовжували відігравати RP та не відповідали йому. Через деякий час під’їхав, як я зрозумів, його друг, після чого вони почали нас підрізати.
Після цього обидва гравці без адекватної причини відкрили по нам вогонь та розстріляли нас, а також пошкодили нашу машину.
Усі фрагменти ситуації та порушення зафіксовані на відео, яке додається до скарги.
Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів щодо цих гравців.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 0:55
1. невідомо
2. #4555 і #4824
3. Oleg Avangard
5 Діскорд TXPA
6.
Добрий день. Хочу подати скаргу на двох гравців за порушення правил RP.
Суть ситуації:
Ми спокійно їхали по своїх справах, після чого до нас почала приставати невідома машина. Гравець з цієї машини почав щось питати, але ми продовжували відігравати RP та не відповідали йому. Через деякий час під’їхав, як я зрозумів, його друг, після чого вони почали нас підрізати.
Після цього обидва гравці без адекватної причини відкрили по нам вогонь та розстріляли нас, а також пошкодили нашу машину.
Усі фрагменти ситуації та порушення зафіксовані на відео, яке додається до скарги.
Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів щодо цих гравців.
7 . https://www.youtube.com/watch?v=4BYTggRilW0
2. #4555 і #4824
3. Oleg Avangard
5 Діскорд TXPA
6.
Добрий день. Хочу подати скаргу на двох гравців за порушення правил RP.
Суть ситуації:
7 . https://www.youtube.com/watch?v=4BYTggRilW0