Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Arkadiy Dolmatov

Козак
12 Жов 2025
49
Нікнейм адміністратора
Buffalo
Ваш статичний ID
25878
Звʼязок з Вами
TG @mak7_kl
Детальний опис скарги/ситуації
Прошу переглянути мій бан, оскільки вважаю його виданим без достатніх підстав. На форумі мої звернення відхиляють без пояснень, тому звертаюся безпосередньо до Вас. Готовий надати всю інформацію та пояснення щодо ситуації. Прошу об’єктивного розгляду та перевірки дій адміністратора, який видав покарання. і хотілося би компенсацію тепер бо мінус два дня бп
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/edward.18412/#post-58047[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
бан
👍

JMn

Козак
26 Січ 2025
45
Мене так само заблокували через це. Вони змінили інтерєр Families, зробили там новий спавн і тепер банять там всіх гравців за SK. Хоча про це ніде не попередили. Але самих головних провокаторів даже на 60 хвилин не саджають. Я вже писав про це у своїй скарзі. Так само на мийку приїхав і через це почалося. Вже 4 гравців там забанили за 1 день. При тому що на форумі карта зовсім інша.
В мене взагалі ні варнів і банів не було, адмін взяв і на 5 днів зразу. Таке відношення до гравців, які грають тут постійно і тримають стабільний онлайн. Не кажу що порушень нема за ДМ, але міняти локацію скелета кожен місяць вони так половину сервера скоро перебанять за SK. Завжди спавн був там де показано на карті. То можливо треба зробити якийсь виняток коли ви міняєте локацію. Бо гравці просто могли не знати про зміну території. Тим більше біля автомийки, гравцям і в думку таке би не прийшло що там новий спавн Familes.

Вкладення

• 1771668487999.png
    1771668487999.png
    960.2 Кб · Перегляди: 33
Останнє редагування:

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Хочу запевнити Вас, що кожен гравець має можливість відкрити мапу та самостійно переглянути, що розташовано в тому чи іншому місці. Інформація щодо перенесення титулу організації була завчасно опублікована в офіційному Discord-каналі, а також у Telegram-групі.
Те, що Ви не ознайомилися з цими повідомленнями, на жаль, не може вважатися нашою провиною. Водночас щодо відсутності оновлення інформації на форумі — погоджуємося, це була наша помилка, яку наразі вже виправлено.
Крім того, при відкритті мапи чітко відображається актуальне місцезнаходження титулу організації, що дозволяє кожному гравцю орієнтуватися без додаткових труднощів.
Якщо будете продовжувати флудити цією темою , ви отримаєте покарання згідно правил проєкту.

1771860987997.png

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі