Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sakura Merssi

Козак
2 Січ 2025
94
  1. Нікнейм адміністратора: Danil liquid
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Sakura Merssi 1073
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністраціє UkraineGTA5,

Я звертаюся до вас із проханням переглянути блокування мого акаунту. Мені надзвичайно шкода за масове порушення правил, і я щиро вибачаюся за свої дії. Гра для мене – це не просто розвага, це справжнє життя: я проводжу онлайн до 15 годин на день, займаючись виключно грою та навчанням. Я завжди старався дотримуватися правил і підтримувати позитивну атмосферу на сервері.

Щодо останнього інциденту: я просто під’їхав до поліцейських і випустив постріл в повітря. Ні в якому разі не було моїм наміром завдати шкоди або стріляти в поліцейських – деякі з них є моїми друзями, і я їх поважаю. Мій постріл був спрямований виключно в повітря, без бажання порушувати правила чи створювати небезпеку.

Також хочу зазначити, що деякі порушення, про які мені повідомив адіміністратор я не замічав через відсутність системи перегляду всіх зауважень. Це могло спричинити непорозуміння, і я щиро прошу вибачення за це.

Прошу вас врахувати моє щире каяття і дати мені ще один шанс. Обіцяю бути набагато уважнішим до правил і докладати всіх зусиль, щоб у майбутньому подібних інцидентів не повторювалося.
  5. Після отримання покарання в виді варна я повернувся до своєї організації і знову почав досягати успіхів. Завжди наголошую, що ніколи не мав наміру свідомо порушувати правила. Я глибоко розумію наслідки своїх дій, щиро шкодую про них і вчуся на своїх помилках.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://youtu.be/10g_i3xPOXwhttps://imgur.com/a/Up5i3ey
  7. https://imgur.com/a/Up5i3ey
  8. Дата видачі покарання:15.03.2025

Останнє редагування:

AndronMers

Козак
30 Гру 2024
39
Я знаю Сакуру вже давно, це на нього не схоже, він зізнає свою провину
Тому прошу керівництво на перший раз помякшити покарання.
Дякую за розуміння !

Хикару рейз

Новий гравець
15 Бер 2025
1
Звертаюсь до вас із проханням переглянути рішення щодо блокування нашого друга Sakura merssi Він уже визнав свою вину та неодноразово сам критикує нас, коли ми порушуємо правила, адже завжди намагається дотримуватися встановлених норм. Він є чудовим РП гравцем і справді любить гру, однак, через непорозуміння, не усвідомлював, що деякі його дії (які він здійснив) суперечать правилам сервера.
Наш друг завжди виявляв відповідальність і самокритичність, і ми впевнені, що це був разовий інцидент, який не відображає його ставлення до спільноти. Він завжди підтримує порядок і навіть сам нас нагадує про важливість дотримання правил. Ми всі дуже цінуємо його як друга та як гравця, і щиро просимо надати йому останній шанс повернутися до активного життя на сервері.

Volodymyr_Vernadsky

Козак
8 Січ 2025
43
Підтримую Sakura Merssi. На роботі в Лайфандері він зарекомендував себе як хороший і відповідальний працівник, який дотримується правил.

Maxim Nikonchuk

Козак
13 Гру 2024
44
Сакура норм тіп не блокуйте багато шо вніс в розвиток цього проекту я думаю що можна зробити попередження і не бути таким суворим

Viliam Wilson

Козак
21 Гру 2024
16
Под держиваю Сакуру, и хотел бы что бы вы его амнистировали!!

Mateusz_Zernovka

Новий гравець
15 Бер 2025
1
Zbanowaliście go za to, że strzelił w niebo, czy wy sobie żartujecie? To niesprawiedliwa kara. Proszę o wyrozumiałość, on się szczerze kaja. Zdejmijcie bana.

WWard

Новий гравець
2 Лют 2025
1
Шановна адміністраціє серверу!

Звертаюся до вас з проханням переглянути ситуацію з акаунтом мого друга Сакури, який був заблокований через багаторазове порушення правил сервера. Ми усвідомлюємо, що порушення були скоєні, і Сакура готовий виправити свою поведінку. Цей чоловік створює кожен день по 15 годин атмосфери на сервері. Завжди допомагає новачкам які просять допомоги. Ця людина віддає більшу частину свого життя за для проекту і онлайну.

Прошу вас переглянути можливість розблокування акаунта, оскільки він щиро розкаюється за свої помилки. Сподіваємось на ваше розуміння та підтримку.

З повагою,
William Ward

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Чудово, що ви показуєте такого рівня підтримку, але ви всі маєте розуміти, що порушення правил серверу в розрізі однієї ситуації ще можна проігнорувати, але якщо порушувати будуть 100 гравців, а якщо 500? Пробачати 500 порушень? Навіщо тоді правила сервера існують? Я подумаю до вечора і винесу рішення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі