Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Arni Tarantino

Козак
18 Гру 2024
97
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: ID 340
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #1056
  3. Ваш нікнейм: Arni Tarantino
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #1380
  5. Суть скарги: ДВ
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=-P6z3laEYLA
  7. Дата та таймкод порушення: 28.12.2024

Seva_Milfov

Козак
29 Гру 2024
5
1. Видно що ви почали стриляти без причини по машині
2. Навіть по рп я почав тікати і старався вас обїхати але ви стояли в самому проході і тим самим вас зачепила машина, якщо би я хотів дебешити я би просто наїхав на вас але на відео добре видно що я почав здавати правіше
3.ви просто приїхали до нас без причини і просто почали нонрпешити тим що почали стриляти через то що він сів в машину
4.ви пробили колесо а напарник почав стриляти по машині в зз і після цього ви вже стриляли по нам такош в зз

Arni Tarantino

Козак
18 Гру 2024
97
1. Видно що ви почали стриляти без причини по машині
2. Навіть по рп я почав тікати і старався вас обїхати але ви стояли в самому проході і тим самим вас зачепила машина, якщо би я хотів дебешити я би просто наїхав на вас але на відео добре видно що я почав здавати правіше
3.ви просто приїхали до нас без причини і просто почали нонрпешити тим що почали стриляти через то що він сів в машину
4.ви пробили колесо а напарник почав стриляти по машині в зз і після цього ви вже стриляли по нам такош в зз
Пояснюю ситуацію, підїхали ми постатті 4.12 та 4.13 КК, людина почала сідати у твою машину та ви хотіли втікти, я по вам не стреляв, а почав стреляти по колесам щоб потім вас на здогнати бо по рп ви не зможете втікти на пробитих колесах. Якщо ви не хочете відігрувати рп то відповідайте за свої дії по правилах серверу.

10 Гру 2024
175
Переглянувши докази можу дати вердикт:
Гравець 1380 отримує jail 60 за порушення правил 5.2
Гравець 4094 отримує jail 60 за порушення правил 5.2
Гравець 1056 отримує jail 60 за порушення правил 5.3
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі