- 26 Січ 2025
- 20
- Нікнейм адміністратора
- Mossad
- Ваш статичний ID
- 31126
- Звʼязок з Вами
- @CPA_Force
- Детальний опис скарги/ситуації
- Адміністратор не володіє правилами крайму, та не ознайомленний з ними. Данний адміністратор все життя був проти крайму, зараз адміністратор не ознайомлденний з правилами каптів відкачує території зовсім не за правилами які прописані на форумі.
Опис ситуації, ми грали капт проти баласів, виграли його, і територію відкатили зовсім в іншу фракцію, а саме фемам. Причина? Бо ми зареэструвались в квадрат не за 3 хв до капта.
Наразі в Україні не найркаща ситуація зі світлом, і люди навіть чисто фізично не можуть генерувати світло самостійно собі дома. У багатьох немає можливості зовсім навіть зайти, у разі не вирішення цією прблеми, я там моя сімя перейдуть на інший проєкт.
Правило яке він вказав в порушенні це 1.7/1.15. Данне правило було зроблене для того, щоб гравці не заходили в територію битви вже після початку капта/бізвару. Це правило я писав, ще при ліквіді та допомагав йому зробити правила більш легшими.
1.7. Сторона атаки може заходити в територію не пізніше 3-ї хвилини таймеру. | Demorgan 60-90 хвилин / -бали лідеру.
Використовуючи це правило адміністратор вирішив відкатити територію №48
Прошу переобрати адміністратора для ГК крайму , який хочаб не буде казати ( Я ВАМ ЗАБОРОНЮ СЛАЙДИ) та повернути територію
Наразі в Україні не найркаща ситуація зі світлом, і люди навіть чисто фізично не можуть генерувати світло самостійно собі дома. У багатьох немає можливості зовсім навіть зайти, у разі не вирішення цією прблеми, я там моя сімя перейдуть на інший проєкт.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://ru.imgbb.com/[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- відкат території від не компетентного адміністратора.
написав нижче