Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено ГК КРАЙМ зняти з посади / Azzazelo, Nox

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Johny_Dior

Козак
26 Січ 2025
20
Нікнейм адміністратора
Mossad
Ваш статичний ID
31126
Звʼязок з Вами
@CPA_Force
Детальний опис скарги/ситуації
Адміністратор не володіє правилами крайму, та не ознайомленний з ними. Данний адміністратор все життя був проти крайму, зараз адміністратор не ознайомлденний з правилами каптів відкачує території зовсім не за правилами які прописані на форумі.

Опис ситуації, ми грали капт проти баласів, виграли його, і територію відкатили зовсім в іншу фракцію, а саме фемам. Причина? Бо ми зареэструвались в квадрат не за 3 хв до капта.

Наразі в Україні не найркаща ситуація зі світлом, і люди навіть чисто фізично не можуть генерувати світло самостійно собі дома. У багатьох немає можливості зовсім навіть зайти, у разі не вирішення цією прблеми, я там моя сімя перейдуть на інший проєкт.

Правило яке він вказав в порушенні це 1.7/1.15. Данне правило було зроблене для того, щоб гравці не заходили в територію битви вже після початку капта/бізвару. Це правило я писав, ще при ліквіді та допомагав йому зробити правила більш легшими.

1.7. Сторона атаки може заходити в територію не пізніше 3-ї хвилини таймеру. | Demorgan 60-90 хвилин / -бали лідеру.
Використовуючи це правило адміністратор вирішив відкатити територію №48

Прошу переобрати адміністратора для ГК крайму , який хочаб не буде казати ( Я ВАМ ЗАБОРОНЮ СЛАЙДИ) та повернути територію

Наразі в Україні не найркаща ситуація зі світлом, і люди навіть чисто фізично не можуть генерувати світло самостійно собі дома. У багатьох немає можливості зовсім навіть зайти, у разі не вирішення цією прблеми, я там моя сімя перейдуть на інший проєкт.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://ru.imgbb.com/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
відкат території від не компетентного адміністратора.
написав нижче

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Адміністратор діяв виключно в межах правил проекту. Правило 1.7 чітко вказує, що сторона атаки має зайти на територію не пізніше 3-ї хвилини таймера. У разі порушення цього правила територія підлягає відкату, що і було зроблено. На даний момент адміністратор, який займає посаду ГК крайму, справляється зі своїми обов’язками, керується правилами сервера та працює на користь проекту і гравців. Підстав вважати його дії неправильними або упередженими, немає.

Що стосується заяв про перехід сім’ї на інший проект, то подібні погрози не впливають на рішення адміністрації. Ми не будемо змінювати ГК через те, що окрема сім’я не згодна з рішенням, прийнятим згідно з правилами. Якщо ви не погоджуєтесь з таким рішенням, це означає незгоду з правилами сервера, а не помилку адміністратора.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі