- 11 Вер 2025
- 25
- Нікнейм адміністратора
- Azazello
- Ваш статичний ID
- 25272
- Звʼязок з Вами
- t_a_n_y_a_
- Детальний опис скарги/ситуації
- Звертаюся до вас як до адміністратора з проханням переглянути рішення, ухвалене за результатами розгляду скарги щодо мене, а також підхід, який був застосований під час аналізу відеоматеріалу.
На наданому відкаті чітко зафіксовано, що конфлікт був ініційований іншим гравцем шляхом систематичних образ та прямих погроз. Ці дії стали першопричиною ситуації, однак, як випливає з відповіді адміністратора, вони не були враховані належним чином і жодної правової оцінки їм не надано.
Я не заперечую, що моя реакція порушувала правила сервера, і не намагаюся уникнути відповідальності. Проте вважаю, що застосування покарання, близького до максимального, виключно до однієї сторони конфлікту, при повній відсутності санкцій щодо гравця-провокатора, є непропорційним та свідчить про однобокий розгляд інциденту.
Аргументація у стилі «ви могли обрати інший спосіб взаємодії» не може нівелювати факт зафіксованих порушень з боку іншого гравця. У такому випадку створюється прецедент, за якого провокації, образи та погрози фактично залишаються безкарними, а відповідальність покладається виключно на того, хто емоційно зреагував.
Прошу вас:
— надати оцінку діям обох сторін конфлікту на підставі наявного відеоматеріалу;
— перевірити обґрунтованість застосованого до мого строку покарання;
— дати оцінку діям адміністратора щодо повноти та об’єктивності розгляду ситуації.
Незалежно від підсумкового рішення, вважаю за необхідне зафіксувати дане звернення як офіційне, оскільки для мене принциповим є дотримання однакових правил та підходів до всіх гравців сервера.
Дякую за увагу та розгляд.
- Посилання на докази
- -
- Яке покарання оскаржуєте
- Скаргу 4280 та амністую за скаргу 4280
-