Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Відповідь пану Азазело.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Paracetamol

Козак
11 Вер 2025
25
Нікнейм адміністратора
Azazello
Ваш статичний ID
25272
Звʼязок з Вами
t_a_n_y_a_
Детальний опис скарги/ситуації
Звертаюся до вас як до адміністратора з проханням переглянути рішення, ухвалене за результатами розгляду скарги щодо мене, а також підхід, який був застосований під час аналізу відеоматеріалу.

На наданому відкаті чітко зафіксовано, що конфлікт був ініційований іншим гравцем шляхом систематичних образ та прямих погроз. Ці дії стали першопричиною ситуації, однак, як випливає з відповіді адміністратора, вони не були враховані належним чином і жодної правової оцінки їм не надано.

Я не заперечую, що моя реакція порушувала правила сервера, і не намагаюся уникнути відповідальності. Проте вважаю, що застосування покарання, близького до максимального, виключно до однієї сторони конфлікту, при повній відсутності санкцій щодо гравця-провокатора, є непропорційним та свідчить про однобокий розгляд інциденту.

Аргументація у стилі «ви могли обрати інший спосіб взаємодії» не може нівелювати факт зафіксованих порушень з боку іншого гравця. У такому випадку створюється прецедент, за якого провокації, образи та погрози фактично залишаються безкарними, а відповідальність покладається виключно на того, хто емоційно зреагував.

Прошу вас:
— надати оцінку діям обох сторін конфлікту на підставі наявного відеоматеріалу;
— перевірити обґрунтованість застосованого до мого строку покарання;
— дати оцінку діям адміністратора щодо повноти та об’єктивності розгляду ситуації.

Незалежно від підсумкового рішення, вважаю за необхідне зафіксувати дане звернення як офіційне, оскільки для мене принциповим є дотримання однакових правил та підходів до всіх гравців сервера.

Дякую за увагу та розгляд.
Посилання на докази
-
Яке покарання оскаржуєте
Скаргу 4280 та амністую за скаргу 4280
-

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю ще раз. Образи з боку гравця були у бік Вашого персонажа, а не спрямовані до Вас, як до людини. Ви ж в свою чергу, просто щоб вибачитись перед гравцем за таран його автомобіля, чітко і однозначно вирішили використати заборонений вислів, котрому немає ніяких виправдань. Я скоротив Вам термін блокування, але це максимум з того, що я можу зробити для Вас у цій ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі