Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Внести зміни у систему винагороди "Пейдей" на сайті

Treelojik

Козак
22 Вер 2025
67
Моя пропозиція досить проста, але має під собою в основі - ще більше заохочення гравців проводити більше часу в грі на сервері.

Суть така: чим більше гравець проводить у грі - тим більший шанс отримати кращу нагороду. Далі наводжу приклад щодо самої зміни:
Пейдей має 5 видів нагород, які відмінні по кольору, від найпростіших (зелені) до найкращих (жовті).
Всього за 1 добу гравець може отримати максимум 6 пейдей круток.

Внести зміни і зробити систему нагород за таким принципом:

Перший, другий та третій пейдей - призи враховуються всіх рівнів (зелені, сині, фіолетові, червоні, жовті);
Четвертий пейдей - із варіантів призів прибрати усі зелені, і залишити сині, фіолетові, червоні, жовті;
П'ятий та шостий пейдей - із варіантів призів прибрати усі сині, і залишити фіолетові, червоні, жовті.

Стосовно платної крутки:
система діє так само - якщо гравець на рівні 1, 2 чи 3 пейдей крутки - то купуючи платну крутку - приз буде обиратись із усіх "кольорів";
якщо гравець на момент купівлі крутки вже відкрив 4 пейдей - то і крутку за монети він так само буде робити вже із 4 кольорів, і так далі.

Висновок:
- Нова система спонукатиме гравців грати довше заради гарантовано кращих призів;
- гравці що досягнуть макс. кількості пейдей будуть мати велику спокусу витрачати донатну валюту на купівлю круток;
- більш стабільніший онлайн;
- гравець не зможе щодня по 20 годин бути афк, і всеодно буде приймати активну участь у грі;
- Сервер отримає більший % високого онлайну ніж пару годин вдень чи під вечір як це зараз.

Kolosal

Козак
20 Лют 2026
71
Твою пропозицію не підтримають чувак я канешн розумію бажання отримувати більш кращі нагороди але разраби цим заробляють і навряд чи вони захочуть власноруч позбутися заробітку тому не думаю що твоя пропозиція кудись просунеться

Treelojik

Козак
22 Вер 2025
67
Твою пропозицію не підтримають чувак я канешн розумію бажання отримувати більш кращі нагороди але разраби цим заробляють і навряд чи вони захочуть власноруч позбутися заробітку тому не думаю що твоя пропозиція кудись просунеться
разраби повинні розуміти що якщо не стимулювати гравців грати більше - то і донату не буде. Моя пропозиція якраз і спонукатиме гравців до витрачення донатних монет, адже той хто від рестарту і до ночі буде у грі - матиме можливість відкрити гарний приз - а на таке вже і платно крутнути не жалко

14 Лип 2026
11
Я би додав від себе, що пейдей має бути у кожного свій. Відіграв рівно 60 хвилин, хоч і шматками - отримав зарплату. Бо по-перше у всіх бувають моменти коли не можеш до пейдея грати і треба постійно десь відходити, а своє перше колесо фортуни крутиш пізно ввечері. Другий момент - краши. У мене часто бувало таке, що крашило прямо перед пейдеєм і дуже неприємно із-за відсутності на сервері двох хвилинок пропускати аж цілу зарплату та можливість крутити колесо фортуни. Вважаю це нечесним і це треба полюбому фіксити.

Treelojik

Козак
22 Вер 2025
67
Я би додав від себе, що пейдей має бути у кожного свій. Відіграв рівно 60 хвилин, хоч і шматками - отримав зарплату. Бо по-перше у всіх бувають моменти коли не можеш до пейдея грати і треба постійно десь відходити, а своє перше колесо фортуни крутиш пізно ввечері. Другий момент - краши. У мене часто бувало таке, що крашило прямо перед пейдеєм і дуже неприємно із-за відсутності на сервері двох хвилинок пропускати аж цілу зарплату та можливість крутити колесо фортуни. Вважаю це нечесним і це треба полюбому фіксити.
Цілковито підтримую!
Краще дійсно щоб система начисляла пейдей не по годинам а по накопиченим хвилинам активності гравців. В такому разі всі ці афк по 50хв в кожній годині зійдуть на нівець і гравці будуть отримувати пейдей за чесну активність а не за видимість "гри"

Останнє редагування:
Угорі