Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Виправлення текстур на R900 Rocket а також виправлення проблеми лагів на бу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ShenkoEmpire

Козак
28 Лис 2025
16
Знайшов проблему з полігонами на машині, скоріш за все там є дубльовані вершини або ребра того і виник баг з текстурою

Також можливо і не правий проте цікавий підхід до вирішення проблеми на бу

Я бачу велику проблему з бу ринком із-за великої кількості авто і я можу запропонувати рішення:

При виставлені автівки в продаж, модель авто використовується та ж сама як і у звичайному стані коли нею керуєш, я пропоную зробити спрощені моделі з запіканням текстур де модель яку виставляєш вона була недосяжна в приклад як «стіна» просто куб на текстурою з мінімум полігонів аби фізика не прораховувалася а якщо не прораховує ті то і можна «зекономити» на полігонах просто запікання зробити

Це знизить колосальну кількість навантаження та полігонів в одній локації
Бо направду дратує проблема з цим всім що навіть не працює функціонал по типу завести машину чи планшет той самий або ціни не показує мовчу вже про зникання текстур і низький фпс

Можливо я і десь помиляюсь, якщо так розʼясніть коротко чому моя ідея буде погана хоча думаю десь і правий

Daniil Perets

Мл.Адміністратор
6 Гру 2024
135
Вітаю! З приводу багу зверніться за цим посиланням - тиць, якщо у вас є ідеї для покращень зверніться в ось цей розділ - тиць. Технічна підтримка не є ігровою адміністрацією, не є розробниками гри, а окремий відділ, який не впливає на ігрові процеси.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі