Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Виключно для ГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Blaze Morris

Шановний гравець
11 Гру 2024
58
  1. Нікнейм адміністратора: Yaroslav Liquid
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Hunter Moore
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dkvs887, _nice_boy_
  4. Суть скарги: Предвзяте відношення до Китайської Мафії від даного Адміністратора, вчора гравець з Київської Мафії задбешив мене за хвилину до бізвару йому було видано мінямальне покарання по ось цій скарзі - тик. Коли інший гравець з Київської Мафії заливає скаргу на нашого з Китайської Мафії, за DM за хвилину до бізвару йому видають майже максимальне покарання по ось цій скарзі - тик. Таке предвзяте відношення від даного Адміністратора вже не вперше, раніше були схожі ситуації з предвзятим відношенням до Китайської Мафії, тому проханная розібратися в цих ситуаціях та з Адміністратором. Заздалегідь дякую!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  6. Дата видачі покарання: 22.05.2025

Johny Dior

Козак
9 Кві 2025
5
https://youtu.be/5p4ckdCZxwM

за хвилину до бізвару. Гравець вбиває моїх колег, після чого плаче на форумі з ціллю злити мене з фракції. Прошу також покарати порушника на відео фіксації. Та переглянути скарги на гравців з китайської мафії, гравці постійно вбивають перед бізварами, та не можуть виграти нас вже не перший бізвар, тому намагаються знайти будь який спосіб щоб вигнати мене з фраки.

Bladie Nevermore

Cur. KYIV/ITL
21 Гру 2024
9

Також хочу звернути Вашу увагу, на те, що йдуть постійні порушення зі сторони китайської мафії. На відеозаписі за 10 секунд до бізвару гравець китаю вбив нашого.

Дуже цікаво слідкувати за тим, як ви жалієтесь на те що до вас ставляться упереджено, та ніби то Адміністратор Y.Liquid нас блатить, але сьогодні я побачив ситуацію як Адміністратор M.Monray видала покарання під час бізвару, і цим зробила нам перемогу важчою.

Останнє редагування:

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
На розгляді.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Переглянувши всі докази які ви надали та додатково скарги які були написані але не залучені в цій скарзі можу дати відповідь. Немає ніякої підстави вважати що даний адміністратор ставиться по іншому до інших фракції так як покарання видані вірні.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі