- 24 Тра 2025
- 3
- Нікнейм адміністратора: Borodach
- Особистий нікнейм / статичне ід: Johny Dior#12696
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @CPA_Force
- Суть скарги:
Адміністратор видав покарання за DM CAR, прошу зв'язатись зі мною для показу відкату, бо на 20 хв відкат. Суть, адміністратор видав покарання за RP процеc, тобто коли в мене сталась аварія на дорозі, мене просто відкидують у деморгна на 30 хв, при зясуванні обставин, виявилось, що адміністратор не ознайомлений з правилами сервера, прошу виключити цього адміністратора з списку адміністраторів так як адміністратор не ознайомлений з самими звичайними та легкими правилами серверу. ТАКОЖ, адміністратор мене відкинув у час коли я їхав до бізвару, збирав свій стак та мав видати зброю для моїх бізварщіків. Адміністратор повністю проігнорував моє прохання перевидати мені покарання по завершенню бізвару. Це так само є порушення правил. ТА коли я зайшов в войс, з цим адміністратором перебували інші адміністратори старшого рівня, навіть коли вони йому сказали, що за таке не видається, адміністратор Borodach проігнорував всіх. ПРОШУ ЩЕ РАЗ виключити данного адміністратора з списку адміністраторів за не знання правил проєкту.
ТАКОЖ, хочу показати відео розмову з адміністратором.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата видачі покарання: 31.06.2025