Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Виключно для ГА / нік адмініcтратора: Borodach

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dior

Новий гравець
24 Тра 2025
3
  1. Нікнейм адміністратора: Borodach
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Johny Dior#12696
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @CPA_Force
  4. Суть скарги:
    Адміністратор видав покарання за DM CAR, прошу зв'язатись зі мною для показу відкату, бо на 20 хв відкат. Суть, адміністратор видав покарання за RP процеc, тобто коли в мене сталась аварія на дорозі, мене просто відкидують у деморгна на 30 хв, при зясуванні обставин, виявилось, що адміністратор не ознайомлений з правилами сервера, прошу виключити цього адміністратора з списку адміністраторів так як адміністратор не ознайомлений з самими звичайними та легкими правилами серверу. ТАКОЖ, адміністратор мене відкинув у час коли я їхав до бізвару, збирав свій стак та мав видати зброю для моїх бізварщіків. Адміністратор повністю проігнорував моє прохання перевидати мені покарання по завершенню бізвару. Це так само є порушення правил. ТА коли я зайшов в войс, з цим адміністратором перебували інші адміністратори старшого рівня, навіть коли вони йому сказали, що за таке не видається, адміністратор Borodach проігнорував всіх. ПРОШУ ЩЕ РАЗ виключити данного адміністратора з списку адміністраторів за не знання правил проєкту.

ТАКОЖ, хочу показати відео розмову з адміністратором.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1748716938540.png
  6. Дата видачі покарання: 31.06.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Ситуація вирішена. Адміністратор перший день при виконанні, допустив помилки. В майбутньому зробимо все щоб запобігти подібним ситуаціям.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі