Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Визнаю провину, був не правий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andriy Blackwater

Козак
8 Чер 2025
38
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
19003
Звʼязок з Вами
DS: budnik1488
Детальний опис скарги/ситуації
ситуація була не сама приємна, я отримав 3 покарання за 3 дні по 1 скарзі у вигляді бана, і у мене трішки підгоріло. Більш детальніше про ситуацію з покараннями я написав тут https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/octavian-Все-добре-для-noxx.21030/
Ну і післячергового покарання, я трішки дав волю емоціям, створивши твінк з образливим ніком... Якщо чесно, це було смішно буквально на моменті створення, але далі я усвідомлював що мене може очікувати. Після зустрічі з адміном, він попередив мене щоб я змінив нік, на що я не відмовився, але карбованців не було. Я попросив його змінити мені, він запитав мене на який я хочу, я відписав, але через 5 хв у мене вилітає сервер і аккаунт вже заблокований. Я розумів що так може статись, але не хотів до цього призвести. Я написав в особисті свої вибачення, але не думаю що це щось змінить...
Мені дуже подобається цей сервер, я обожнюю тут грати. Почав стріми вести, дуже люблю розігрувати різні РП. Мав актив скаженний, але став не на ту доріжку. Майже за рік гри я не мав серйозних покарань, а за останні 3 дні отримав 2 варни 2 деморгани 2 мута і 2 бана. Провину визнаю, обіцяю такого більше не повториться, твінк зобов'язуюсь видалити і не створювати
Посилання на докази
https://fex.net/uk/s/nx9smdn
Яке покарання оскаржуєте
Блокування на 30 днів
Визнаю провину, був не правий

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
953
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Ви свідомо це самі зробили, покарання за це знято не буде, на рахунок випадку на основі очікуйте рішення від Головного Адміністратора.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі