- 4 Лют 2026
- 11
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 29138
- Звʼязок з Вами
- Discord: Alisha8380
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня, шановна адміністрація. Сьогодні, я мала неуважність та використала баг гри. Я тільки зараз зрозуміла, що порушую правила серверу і це могло вплинути на РП процес. З моєї сторони це була не обдумана дія, за котру мені дійсно дуже соромно. Надалі подібного більше не повториться, я буду дуже позаважливо відноситись до правил та ігровому процесу. Прошу вибачення за доставлені незручності і маю надію на ваше розуміння. Дякую за вашу працю і за те, що ви підтримуєте порядок на сервері. Якщо можна, прошу вас, будь ласка, заміну або зменшити термін дії покарання. Це моє перше порушення, буду рада будь якій вашій відповіді.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/Zp4wgs9n
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан
Доброго дня, шановна адміністрація. Сьогодні, я мала неуважність та використала баг гри. Я тільки зараз зрозуміла, що порушую правила серверу і це могло вплинути на РП процес. З моєї сторони це була не обдумана дія, за котру мені дійсно дуже соромно. Надалі подібного більше не повториться, я буду дуже позаважливо відноситись до правил та ігровому процесу. Прошу вибачення за доставлені незручності і маю надію на ваше розуміння. Дякую за вашу працю і за те, що ви підтримуєте порядок на сервері. Якщо можна, прошу вас, будь ласка, заміну або зменшити термін дії покарання. Це моє перше порушення, буду рада будь якій вашій відповіді.