Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

KudAlina

Козак
4 Лют 2026
11
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
29138
Звʼязок з Вами
Discord: Alisha8380
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня, шановна адміністрація. Сьогодні, я мала неуважність та використала баг гри. Я тільки зараз зрозуміла, що порушую правила серверу і це могло вплинути на РП процес. З моєї сторони це була не обдумана дія, за котру мені дійсно дуже соромно. Надалі подібного більше не повториться, я буду дуже позаважливо відноситись до правил та ігровому процесу. Прошу вибачення за доставлені незручності і маю надію на ваше розуміння. Дякую за вашу працю і за те, що ви підтримуєте порядок на сервері. Якщо можна, прошу вас, будь ласка, заміну або зменшити термін дії покарання. Це моє перше порушення, буду рада будь якій вашій відповіді.
Посилання на докази
https://ibb.co/Zp4wgs9n
Яке покарання оскаржуєте
Бан
Доброго дня, шановна адміністрація. Сьогодні, я мала неуважність та використала баг гри. Я тільки зараз зрозуміла, що порушую правила серверу і це могло вплинути на РП процес. З моєї сторони це була не обдумана дія, за котру мені дійсно дуже соромно. Надалі подібного більше не повториться, я буду дуже позаважливо відноситись до правил та ігровому процесу. Прошу вибачення за доставлені незручності і маю надію на ваше розуміння. Дякую за вашу працю і за те, що ви підтримуєте порядок на сервері. Якщо можна, прошу вас, будь ласка, заміну або зменшити термін дії покарання. Це моє перше порушення, буду рада будь якій вашій відповіді.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Покарання буде знято, warn залишиться.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі