Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Весілля (подружжя) [ВАЖЛИВО]

Dominic Castro

Leader CASTRO
20 Січ 2025
101
1. Створити систему одруження.
- Добавити церкву, і невеличкого NPC який продає костюм, і весільне плаття...
- Добавити NPC священника, який розписує, тобто функціонал (+ можливість безкоштовно змінити фамілію)
- Добавити автопарк орендованих машин біля церкв (лимузин тощо)
- Зробити наприклад обмеження, що має бути не менше 10 гостей (для цікавого контенту), для того щоб зареєструватися, і дружина має мати дружку, а чоловік дружбу.
- Зробити системно салюти після розписі, щоб тільки коли оголосять нове подружжя, автоматично салюти пускались, або добавити магазин піпротехники

2. Автоматичне повідомлення для всіх громадянин штату, що зареєстровано нове подружжя.

3. Надати можливість прописати дружину в будинку, щоб наприклад і її автівка також спавнилась в спільному будинку. (Це тільки буде працювати для подружжя, буде як заохочення розписуватися і жити спільно, а не так як на всіх інших проектах, де подружжя живе окремо, кожен у своєму будинку, а прописувати раді спавну не має, щоб права Власника будинку, перенеслись і на дружину, але автівки були спільні, і стояли в одному гаражі, як в реаліті, такого я ще ніде не бачив)

4. Добавити свідоцтво до документів що одружений, або графу в паспорт.

Поки більше ідей в мене немає, доповнюйте мою пропозицію.

Dominic Castro

Leader CASTRO
20 Січ 2025
101
Ідея по церкві, можна зробити церкву як система бізнесу.
1. Податок в штат.
2. Добавити типу посвідчення або отримувати дозвіл сповідувати не знаю як правильно це назвати, і так далі, не треба створювати цілу фракцію, це буде лише лишнє.
3. Люди які хочуть одружитися, відписують в новини що він потребує послугів священника, і священник прибуває і сповідує, розписує і так далі...

Dominic Castro

Leader CASTRO
20 Січ 2025
101
Ідея по церкві, можна зробити церкву як система бізнесу.
1. Податок в штат.
2. Добавити типу посвідчення або отримувати дозвіл сповідувати не знаю як правильно це назвати, і так далі, не треба створювати цілу фракцію, це буде лише лишнє.
3. Люди які хочуть одружитися, відписують в новини що він потребує послугів священника, і священник прибуває і сповідує, розписує і так далі...
А на форумі він може як біографію реєструвати дозвіл на сповідування і так далі

Угорі