Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Дата народження: 20.03.2002.
Ім'я: Jedi
Прізвище: Pervil
Місце народження: Україна Івано-Франківськ
Теперішне місце проживання: Лос Сантос
Місце роботи: Київська Будівельна Компанія
Посада яку займаю: Генеральний Підрядник
Вулиця проживання: Вул. Гетозе Будинок номер 19
Переглянув вашу біографію та, на жаль, виношу вердикт: Невідповідність Правилам Role Play біографій а саме:
п. 1. Біографія має сягати обсягу не менше 4500 символів (без пропусків). п. 2. Біографія має бути якісно структурована, гарно оформлена та не містити великої кількості п. 4. Біографія повинна мати відокремлені чіткі підзаголовки до кожної частини. п. 5. Біографія повинна детально відображати характер персонажа та його поведінкові особливості. п. 13. У назві біографії повинен бути псевдонім персонажу, написаний англійською мовою без підкреслення. п. 14. Заголовок біографії повинен бути по такому зразку: Ім'я Прізвище| Біографія/Toreta п. 18. Біографія має бути читабельною.
Надається 24 години на виправлення. Після цього біографія буде розглянута повторно.
На доопрацюванні!
Ім'я та прізвище:
- Повне ім'я вашого персонажа, включаючи прізвище. Дата народження та вік (IC).
Стать:
- Визначте стать персонажа.
Фотографія:
- Додайте особисту фотографію персонажа. Примітка: Фото повинно бути без HUD'а сервера, з чітким зображенням обличчя та одягу.
Опираючись на Правила Role Play біографій, а саме:
п. 7. У разі прохання слідкуючого адміністратора внести корегування в біографію, у гравця є 24 години. Якщо прохання не дотримано – біографія відхиляється.
Час на виправлення минув. Біографія відхилена!
Написання повторної можливе лише через 24 години з моменту відхилення.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)