Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Блокуваня SK прошу помякшити покараня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Viktor_Darniga

Козак
15 Гру 2024
13
Нікнейм адміністратора
Aleksey Volter
Ваш статичний ID
1503
Звʼязок з Вами
@Viktorff37
Детальний опис скарги/ситуації
Залізли на кришу фіб нікого не вбивав але тіп навівся хевіком не в формі я почав по ньому стріляти потім підїхав фіб в формі він не тільки заспавнився то я його затулив признаю на мій погляд я не так сильно порушив щоб давати хардбан прошу будь ласка помякшити покараня або зняти хардбан бо дуже хочу грати поки івент
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://postimg.cc/VJ8Zz6GK[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
SK
  1. Нікнейм адміністратора: Aleksey Volter
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 1503
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @Viktorff37
  4. Суть скарги: Залізли на кришу фіб нікого не вбивав але тіп навівся хевіком не в формі я почав по ньому стріляти потім підїхав фіб в формі він не тільки заспавнився то я його затулив признаю на мій погляд я не так сильно порушив щоб давати хардбан прошу будь ласка помякшити покараня або зняти хардбан бо дуже хочу грати поки івент
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
    1767868345375.png

Sky Petrushka

Козак
23 Лип 2025
48
  1. Нікнейм адміністратора: Aleksey Volter
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 1503
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @Viktorff37
  4. Суть скарги: Залізли на кришу фіб нікого не вбивав але тіп навівся хевіком не в формі я почав по ньому стріляти потім підїхав фіб в формі він не тільки заспавнився то я його затулив признаю на мій погляд я не так сильно порушив щоб давати хардбан прошу будь ласка помякшити покараня або зняти хардбан бо дуже хочу грати поки івент
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):Переглянути вкладення 9763
а то,що ти їздив нас дразнив?щоб ми кафали вас?як ти свого друга викинув з машини на теркі фіб??

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Покарання зменшено та перевидано на блокування персонажу. При повторних подібних ситуаціях Ви отримаєте значно більше покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі