Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

cobra

Козак
18 Гру 2024
8
  1. Нікнейм адміністратора: невідомий для мене оскільки я не знаю хто мене заблокував
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Ivan Sirko #3769
  3. Суть скарги: виконував квест на снігоприбиральниках, стояв нікого не трогав і тут якийсь тип мені каже "голубий ти чому без черги?", на що я йому відповів що в нього батько голубий, за декілька хвилин мене викинуло з гри, а при перезаході мені пише що акаунт заблокований, я не зовсім зрозумів чому але вирішив все вияснити почитавши правила на форумі. На форумі знайош 2 правила за які мене могли заблокувати але все ж я впевнений що я нічого не порушив, правило 4.8. Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у будь-якому вигляді. | Ban 5-60 днів - тут зовсім не підходить, я нічиїх родичів прямо не обажав. Правило 4.9. Заборонено завуальовану образу чи згадку родичів у образливому/негативному/жартівливому контексті. | Ban 1-30 днів / HardBan 10 днів - я думаю що мене заблокували саме через порушення цього правила але я його не порушував, зараз аргументую чому. По-перше, гравець який мене назвав голубим не отримав ніякого покарання, отже слово "голубий" не є образливим отож тут не підходить правило 4.9 адже я хоч і згадав родичів гравця але не в образливому/негативному/жартівливому контексті, я згадав родичів гравця в нейтральному контексті тобто не ображаючи їх, це не є порушенням правил сервера. Наведу приклад:
  • Гравець1 до граввця2: Ей ти, гетеросексуал!
  • Гравець2 до гравця1: Твій брат - гетеросексуал.
По суті це така ж ситуація, замінив тільки два слова. Думаю за це ніхто б нікого не заблокував.
Якщо адміністратори вважають що слово "голубий" визначає орієнтацію, тобто голубий = ********************* ? І ви вважаєте це образою, адміністратори цього сервера вважають що бути людиною нетрадиційної орієнтації це образливо? Але все ж хлопа який мене назвав голубим ніяк не покарали. Ви розумієте що ви порушуєте конституційні права людини. В Україні на разі дозволені одностатеві шлюби і люди нетрадиційної орієнтації мають такіж самі права як і гетеросексуали.
Якщо коротко підвести підсумок, то адміністрацію повинна мене розблокувати і вибачитися за хибне блокування, адже я згадав родича гравця не в негативному чи жартівному контексті, а в нейтральному. На сервері немає правила яке б забороняло взагалом згадувати родичів ( не в негативному підтексті), тому мого порушення тут немає.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
271590_49.jpg

5Дата видачі покарання: 08.01.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Переглянувши докази адміністратора, можу винести рішення, що адміністратор вчинив вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі