Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Блат працівників FIB зі сторони адміністратора Gromova

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Skini Kraken

Шановний гравець
9 Гру 2024
61
Нікнейм адміністратора
Gromova
Ваш статичний ID
1923
Звʼязок з Вами
skinikraken
Детальний опис скарги/ситуації
Закафали FIB під час того, як я втікав. Проти FIB було троє людей, що є PG з боку працівника FIB. Далі співробітник FIB почав стріляти по одній з автівок, водії яких розмовляли з ним. Після цього працівника FIB убили.
Через те, що немає функціоналу зняти кайданки, мені довелося потрапити в лікарню, де вже чатував FIB. Далі він почав RK і знову намагався мене закувати в кайданки. Довелося усунути його і висловитись емоційно (ОСК на сервері не заборонено) — але за це я отримав мут.
Після цього я побіг на паркінг, і за МГ-інфою приїхав другий напарник FIB. Він почав гнатись за мною, і коли я вже майже сів у машину — ВІН ПРОБАГУЗИВ І НАДІВ НА МЕНЕ КАЙДАНКИ, причому навіть не відіграв їх по РП.
Адміністратор Громова за всім цим спостерігала і нічого не зробила, що є приватним ставленням та, по суті, блатом.
ОСК адміністратор Громова бачить, а критичні порушення — НОНРП від FIB, порушення РП-відігровки — вона «не помічає», бо є куратором ГОС і, мабуть, не зацікавлена позбуватись недоброчесного складу.
А і так, знаю ЇЙ НІЧОГО НЕ БУДЕ, А ПРОСТО БУДЕ БІЛЬШЕ СЛІДКУВАТИ ЗА МОЇМИ ПОРУШЕНЯМИ, Що і далі буде блатом.
До справи: #21872 - НОНРП ВІДІГРОВКИ, Соло Патруль, МГ інфа . #25046 - RK , НонРП коп який після смерті кафає людину по пам'яті перед смертю кафав.
Посилання на докази
[COLOR=rgb(235, 107, 86)][URL]https://youtu.be/c6mO7de4Bho[/URL] , [URL]https://youtu.be/LgpQNAWTJhM[/URL] [/COLOR]
Яке покарання оскаржуєте
ОСК , Блат працівників FIB
.

Останнє редагування модератором:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю, адміністратор не могла видати покарання, не бачивши ситуацію "До". У такому випадку актуальним є саме подання скарги на форум.
Гравець 25046, не зважаючи на те, що він був "скинутий" до цього, вирішив повторно розпочати затримання. Чітко видно, що була спроба обіграти це як нову ситуацю, де агент ФІБ побачив зброю на спині у громадянина. Але є декілька моментів:
- Не є доцільним просити документи у людини зі зброєю у людному місці без конкретних опізнавальних знаків, що говорять про причетність до STATE. Потрібно було почати затримання, провести обов'язковий первинний обшук (якщо б не було надано підтверджень, що гравець є співробітником держ) і вже потім становлювати особу. Але у озброєної людини просити документи - трохи сюр.
- До прямих обов'зяків та до вторинних не входить патрулювання / робота по EMS.
Тобто, відслідковується бажання продовжити попередню ситуацію, в якій агент ФІБ бува важко ранений та доставлений у лікарню.
Гравець отримує 60 хв деморгану по статті 4.9 ЗП
Гравець 21872 почав затримання особи, у якої на спині зброя - без порушень. Враховуючи законодавчу базу, правоохоронці мають право відкривати вогонь на ураження по особі, котра явно намагається втікти та/або чинить опір. Але у цій ситуації я також розумію, що інформація була передана через MG, але довести це, враховуючи обставини, не можливо. Тому гравець отримує попередження і наступного разу матиме покарння без попереджень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі