Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Блат в прямому прояві ( на розгляд NOXX )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
132
Нікнейм адміністратора
Gromova
Ваш статичний ID
22952
Звʼязок з Вами
markelov0206
Детальний опис скарги/ситуації
Ітак почнемо з чого все почалося, гравця Roy Balford поставили на лідерський пост зі закриванням очей на пункт відмови заявки (відсутність схваленої автобіографії), на що надалась відповідь про те що вище дозволили без автобіографії, хоча вже стільки часу пройшло, що він мав наглості не написати автобіографію яка відповідала б правилам по сей день. В минулому адміністратор та не в перший раз займає високі пости в організаціях і мабуть в цей раз вирішили з дозволу вищої адміністрації дозволити грати на руснявому сервері по словам ЗГА, також були слова хто грає на інших проектах - ті не мають доступу до GOV. Що в цей раз скажуть щоб прикрити свого старого друга? Він не грає? Чи ще щось? Люди вже втомились бачити кожного разу людей на лідерських постах які перед обзвоном кажуть іншим "та мені насрать на цей обзвон, що там що так мене поставлять, бо знають мене". Можливо треба почати з того що є інші люди які бажають себе проявити на лідерських постах, але не можуть. З таким проявом неповаги до гравців, то вже можна кураторів ставити замість гравців на лідерські пости та не паритись хто встане на лідерський пост.
Посилання на докази
Надішлю вам на телеграм з відповідним нікнеймом "Markelov", це для запобігання піару, але якщо дозволите то і сюди можу скинути скріншоти
Яке покарання оскаржуєте
.
.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Відсутній предмет скарги. Ніякого "Блату" з боку адміністратора Громова не існує.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі