- 27 Бер 2026
- 3
- Нікнейм адміністратора
- Skezz_Blackwell
- Ваш статичний ID
- 32821
- Звʼязок з Вами
- @Artemm4551
- Детальний опис скарги/ситуації
- Бан за злив складу, на продажі були бронижелети та зброя, яка була набута через купівлю в ігроків, а саме бронижелети були набуті під час купівлі Т/С, в багажнику т.с я знайшов майно минулого власника, отримані Carabine_Rifle, я отримав під час купівлі їх з рук у гравців побачивши повідомлення в чаті коли вони бігали на парковці та, що знаходиться біля EMS, а саме я придбав в гравців 63 одиниці цієї зброї, якщо мова йде за це, є логі складу моєї організації, під час виконнаня обовязків під час служби я 1-2 рази був на складі, і повністб відзвітував все що було взяте, повернусь до ситуації з баном, якщо данний товар був придбаний у гравців які отримали його незаконним чином, я готовий його позбутися... Як данне майно було отриманне незаконими діями, сприводу пізньої подачи скарги/обговорення бану, вибачаюсь робота та особисті справи в реальному житті, буду дуже вдячний за перевірку сказаних моїх слів, та вирішенню даннного питання, і буду дуже вдячний якщо данна ситуація вплине на перегляду форумолювання данного порошуння а саме правила 1.32, дякую за увагу Приємної всім гри та мирного неба.
- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/?app=desktop&hl=ru
- Яке покарання оскаржуєте
- 1,32 ПДО
- Никнейм администратора: Skezz_Blackwell
- Личный никнейм/статическое ид: Artemm_Castro 32821
- Контакт для быстрой связи с Вами в случае необходимости ( Telegram , Discord): -
- Суть траура: бан Акаунта за злив складу
- Доказательство выдачи наказания (скриншот/видео/ссылка):
- Дата выдачи нак 31,03,2026
азания: