Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Бан не справедливий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zezo_voker

Новий гравець
15 Сер 2026
2
Нікнейм адміністратора
Seroga DI
Ваш статичний ID
45629
Звʼязок з Вами
boqechka
Детальний опис скарги/ситуації
Я вважаю що дали 3 дні бана не справедливо.
У принципі мене посадили у в'язницю не за що, не пояснили права і не пояснили за що, впаяли 3 статті без пояснень. У мене є все відео, але я не розумію, як їх залити правильно.
У в'язниці мені показали, як дістати через емоцію себе з в'язницями, я по приколу зробив це.
Вибіг із в'язницями і все рівно повернувся. Я збирався відсидіти годину котру дали.
Після зробив до нас телепорт адмін і сказав так не робити
АЛЕ тут поправка що я не чув це, я далеко був.
я в момент коли я це робив мені дали бан. Але я не втік я просто виходив з ґрат і грузив поліцейського котрий не справедливо мене посадив.
Я прошу мене випустити, за нерозуміння ситуації, я новачок і багатьох правил не знаю.
але якби я чув адміна і не ослухався б його.
Просто так вийшло, що я не почув його попередження
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/forums/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D1%96%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8E.8/post-thread
Яке покарання оскаржуєте
1.10
Я вважаю що дали 3 дні бана не справедливо.
У принципі мене посадили у в'язницю не за що, не пояснили права і не пояснили за що, впаяли 3 статті без пояснень. У мене є все відео, але я не розумію, як їх залити правильно.
У в'язниці мені показали, як дістати через емоцію себе з в'язницями, я по приколу зробив це.
Вибіг із в'язницями і все рівно повернувся. Я збирався відсидіти годину котру дали.
Після зробив до нас телепорт адмін і сказав так не робити
АЛЕ тут поправка що я не чув це, я далеко був.
я в момент коли я це робив мені дали бан. Але я не втік я просто виходив з ґрат і грузив поліцейського котрий не справедливо мене посадив.
Я прошу мене випустити, за нерозуміння ситуації, я новачок і багатьох правил не знаю.
але якби я чув адміна і не ослухався б його.
Просто так вийшло, що я не почув його попередження

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. На перший раз покарання буде видано на WARN, не порушуйте.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі