Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Adam McQueen

Козак
9 Вер 2025
37
Нікнейм гравця
Liam Baz
Статичний ID гравця
15072
Ваш статичний ID
3938
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
discord: dobrolike
Суть скарги
Багоюз анімації, якимось чином юзають самореанімацію та якусь анімацію що не видно чи піднявся гравець чи ні. Аналогічна ситуація від гравця з його сім'ї https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/Багоюз-анимации-в-бою.13801/
І не треба писати про розсинхрон, бо таке тільки із цими гравцями.
Ще дам пораду прочекати логи цих гравців, знайомий із ним з іншого проекта, де вони мають ЧС за різні види багоюзів, думаю найдете там багато чого цікавого. Якщо потрібно надам більше інформації із приводу їхніх банів як мінімум із 2х інших проектів.
До цього всього можу надати ще декілька цікавих відкатів на статіки 15072 та 19201, там дуже багато запитань як тих що вони під вічним запівом, чи те що при перестрілках із ними трайсера летять куда попало а регає все в голову, могли б і поменьші хітбокси покласти собі.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
0:25 сек
Багоюз анімації, якимось чином юзають самореанімацію та якусь анімацію що не видно чи піднявся гравець чи ні. Аналогічна ситуація від гравця з його сім'ї https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/Багоюз-анимации-в-бою.13801/
І не треба писати про розсинхрон, бо таке тільки із цими гравцями.
Ще дам пораду прочекати логи цих гравців, знайомий із ним з іншого проекта, де вони мають ЧС за різні види багоюзів, думаю найдете там багато чого цікавого. Якщо потрібно надам більше інформації із приводу їхніх банів як мінімум із 2х інших проектів.
До цього всього можу надати ще декілька цікавих відкатів на статіки 15072 та 19201, там дуже багато запитань як тих що вони під вічним запівом, чи те що при перестрілках із ними трайсера летять куда попало а регає все в голову, могли б і поменьші хітбокси покласти собі.

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переношу скаргу у відповідний розділ.

Очікуйте розгляду!

Alex Blaine

Куратор
30 Лип 2025
431
Вітаю, шановний гравець!
Гравець використав самореанімацію, що не є багоюзом.​

Відхилено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі