- 15 Гру 2024
- 2
- Нікнейм адміністратора: Hermaeus Mora
- Особистий нікнейм / статичне ід: Chewbacca Morris #3594
- Контакт (Discord): cazantip
- Суть скарги: Я щиро вибачаюсь. Вибачаюсь перед усіма, кого торкнувся мій необдуманий і неправомірний вчинок. Я усвідомлюю всю серйозність того, що зробив. Я вкрав багато аптечок — і це не просто ігровий ресурс чи предмет, це символ довіри, відповідальності й безпеки інших людей. На той момент мені здавалося, що це нічого страшного, що це не зашкодить нікому. Але згодом я зрозумів — це було егоїстично, це було безвідповідально. Я зазіхнув на те, що могло врятувати чиєсь життя в критичну мить. І тепер я несу за це повну моральну відповідальність. Мені соромно. Соромно не лише перед адміністрацією, а й перед тими, хто дійсно потребував допомоги, кому не дісталося аптечок, бо я вирішив діяти заради себе. Я не шукаю виправдань. Немає жодного «але», яке могло б виправдати мій вчинок. Я прошу вибачення у всіх, хто постраждав або був розчарований моїми діями. Я готовий понести покарання, пройти через будь-які наслідки — і найголовніше, я готовий змінитись. Я зроблю усе можливе, щоб виправити ситуацію, повернути довіру, допомогти іншим, як зможу.Це щире каяття. І якщо у вас буде хоч трохи віри в мене — я її не підведу.
- Це моє перше покарання і останнє буду відчайдушно працювати на благо серверу
- Термін та видача покарання
Останнє редагування: