Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

koolmool852

Новий гравець
15 Чер 2025
1
  1. Нікнейм адміністратора: Hermaeus Mora
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Jon Uik 12692
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tg(koolmol852)
  4. Суть скарги Шановна
  5. Звертаюся до вас із каяттям у серці. Я визнаю свою провину — злив складу менш ніж на 170 аптечок і подальший продаж — це було неправильно. Я порушив довіру та правила, і глибоко шкодую про це.

Хочу щиро вибачитися перед усією адміністрацією, зокрема перед Lorenzo та Romanом, за завдану шкоду. Мій вчинок не має виправдань, але я готовий повністю компенсувати все — як аптечки, так і отримані кошти.

Прошу дати мені шанс повернутися на сервер, який для мене є не просто грою, а справжнім віртуальним світом з пригодами, атмосферою та людьми, яких я поважаю. Ukraine GTA 5 — це місце, де я хочу почати все заново, чесно та з новим ставленням.

Дайте мені можливість виправити помилки минулого. Я змінився.
    повагою Jon Uik
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Снимок экрана 2025-06-15 211650.png
  7. Дата видачі покарання: 14.06.2025

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Акаунт розблоковано.
Вам необхідно відразу, як зайдете в гру, написати в тікет та в присутності адміністратора викинути всі предмети державної власності, котрі залишились. По логам перевірю щоб нічого у Вас не залишилось. Всі кошти, котрі Ви заробили, порахуйте уважно, потрібно буде передати адміністратору Gromov. У разі, якщо сума котру Ви отримали, буде більшою, ніж Ви передасте, або будь-які речі залишаться - бан буде змінено на перманентний.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі