Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marikk

Козак
13 Бер 2025
12
  1. Нікнейм адміністратора:Noxx
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 840 Marik Morris
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): marikmorris
  4. Суть скарги: Хочу подати апеляцію на бан за обман адміністрації, оскільки я не вважаю, що обманув адміністрацію. Справа в тому, що мені дали бан за те, що я не залив повне відео откату про порушення гравця, який пізніше виклав своє повне відео. Але я не побачив свого порушення на його відео.
    Я прочитав всі правила ВЗХ, і там немає правила, що входження на територію і вихід з неї є порушенням. У своєму короткому відео я обрізав момент, коли заходив на територію ВЗХ і вийшов з неї, але ще раз наголошую, що подібного правила на форумі не прописано. Я не вважав це необхідним для доказу порушення іншого гравця і виклав лише момент, коли мене вбив гравець гос структури з території.

Я не мав на меті обманути адміністрацію. Якби адміністратор запросив у мене повне відео, я б його надав. Тому я вважаю, що моє покарання є несправедливим, адже я нічого не порушив, і все ж отримав бан.

Дякую за увагу та розуміння. Сподіваюся, ви переглянете свій вердикт стосовно мене.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Маю скріншоти які доказують що в правилах не прописано що виходити за територію не можна
    1743628187692.png
    1743628216850.png
    1743628233607.png
  6. Дата видачі покарання: 2.04.2025

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Блокування облікового запису було знято.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі